Cakanin muž divljao na pumpi

Ja sam bre Dragičin muž

Cakanin muž divljao na pumpi

Stars -
Nebojša Negić se razbesneo kad mu je radnik ekspoziture jedne banke na Eko benzinskoj stanici u Beogradu rekao da ne menjaju funte za dinare

Uzavreli na hladnoći.Nebojša Negić, advokat i suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, izvređao je sinoć šalterskog radnika u ekspozituri jedne banke na Eko pumpi u beogradskom naselju Vidikovac. Kako Kurir saznaje, on je pratio svoju lepšu polovinu na snimanje novogodišnjeg „Grandovog“ programa na Košutnjaku, pa su svratili da natoče gorivo u Ulici kneza Višeslava. Pošto kod sebe nisu imali dovoljno novca u dinarima, Negić je na šalteru pokušao da razmeni britanske funte i, kad mu je službenik rekao da ne menja tu valutu, on je planuo na njega:- Pederu! Pi.ko, kakav je to način! Ti ćeš da mi kažeš da ne može! Pederu jedan! Koja je ovo banka? - urlao je Negić, dok ga je šalterski radnik smirivao i molio za razumevanje - ispričao je za Kurir jedan od očevidaca koji se zadesio na licu mesta.Naš sagovornik naglašava da je Negić bio izuzetno neprijatan i da nije hteo ni da sasluša čoveka koji je pokušao da mu objasni da u ekspoziturama na pumpama ne rade sa svim valutama.

- Pretio mu je da će zvati direktora i deviznu inspekciju. Posle je pričao s nekim telefonom, dok je Cakana jela hranu iz „Mekdonaldsa“. Nije fer da strada jedan šalterski službenik zbog bahatosti nekog klijenta. Momak je samo radio svoj posao po internoj proceduri banke. On mora da poštuje politiku poslovanja - zaključuje naš sagovornik.Odmah smo pozvali pevačicu, koja nam je potvrdila da je zajedno sa suprugom na pumpi, ali je negirala da je Nebojša ikoga vređao.

- Pa, nije on manijak da nekog vređa! Jeste poludeo kad mu je rečeno da tu ne menjaju funte, jer je to nemoguće. Nije to neka obična menjačnica, već banka! Oni moraju da menjaju pare! Nebojša je pozvao deviznu inspekciju, pa ćemo da vidimo - rekla je Cakana za Kurir.

Pumpa na Vidikovcu, gde se desio incident - Negić je urlao na radnika: Pederu! Pi.ko, kakav je to način! Ti ćeš da mi kažeš da ne može!
Pumpa na Vidikovcu, gde se desio incident - Negić je urlao na radnika: Pederu! Pi.ko, kakav je to način! Ti ćeš da mi kažeš da ne može!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track