Mia Borisavljević: Spalila sam crveni veš!
Foto: Dejan Milicevic

Menja kombinaciju

Mia Borisavljević: Spalila sam crveni veš!

Stars -
Prošle Nove godine nossila sam gaćice u toj boji i uverila se da to uopšte ne deluje

Bez crvenog veša ulazi u 2013.

Mia Borisavljević je prava Mrazica. I to ona seksi. Za njom uzdišu muškarci, a ona je verna samo jednom.Mia će 2012. pamtiti kao uspešnu. Od nje se oprašta singlom „Gruva, gruva“, za koji je snimila spot glumeći Viktorijinog anđela. Pevačica u 2013. očekuje još veće uspehe u karijeri. Sprema se za velike poduhvate, a naporno će raditi da ostvari sve zacrtane ciljeve.

- Odlazeća godina bila je priprema za ono šta planiram da ostvarim u 2013. Pošto sam megaloman, očekujem da bude naporna, burna i uspešna. Imam osećaj da će nešto mnogo lepo da mi se desi.

Trinaest mi je srećan broj.

Mia u novogodišnjoj noći tačno u ponoć neće zamisliti nijednu želju.

- Sigurno ću zaboraviti da zamislim želju u ponoć jer ću odbrojavati sekunde s publikom i onda ću se u 00.05 sati iznervirati jer sam opet zaboravila da poželim nešto! (smeh) Tako je uvek. A prvo ću se izljubiti s mojim muzičarima - kaže „Grandova“ pevačica.

I dok mnoge devojke veruju da u novogodišnjoj noći moraju da nose crveni veš kako bi im naredna bila vatrena i puna seksa, Mia za to ne haje.

- Spalila sam crvene gaćice! Hahaha! Prošle godine sam ih nosila i uverila se da to ništa ne radi! Ne deluje.

Mia se kao malo dete raduje praznicima, kupuje poklone i kiti jelku.- Uživam u praznicima. Obožavam jelku, poklone i zimsku čaroliju. Držim okićenu jelku do maja, dok ne dođe lepo vreme, da barem kod kuće imam utisak da je praznik. A i da neko spusti poklonče kad dođe - takav je red - poručuje seksi Mrazica.

Mnogi bi voleli da ih ovakva seksi mrazica izljubi u ponoć
Mnogi bi voleli da ih ovakva seksi mrazica izljubi u ponoć

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja