STANIJA: Mučenje frajera mi je duševna hrana!

Vrti oko prsta

STANIJA: Mučenje frajera mi je duševna hrana!

Stars -
Stanija Dobrojević voli da se igra muškarcima, što i njima veoma prija

Vrela usred zime.Ako je neko obeležio 2012. godinu, onda je to Stanija Dobrojević. Starleta je svojim učešćem u „Survajveru“ podigla prašinu. Zahvaljujući čestim svađama, ali i povezivanju s raznim poznatim momcima, pre svega fudbalerima, izašla je iz anonimnosti. Njene gole fotografije videlo je na desetine hiljada ljudi, a gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje slike na kojima dominira njena guza.

Stanija će godinu koju ostavljamo iza sebe pamtiti po mnogo čemu. Bilo je tu i lepih i ružnih stvari. Neke ljubavi pune strasti završile su se neslavno, ali je neuspeh na ljubavnom polju kompenzovala sjajnim poslovnim angažmanima. Zaradila je dosta novca, kojim je kupila automobil i stan u Novom Sadu.Stanija je dovođena u vezu s biznismenima, sportistima i bogatim naslednicima. Na kraju, u 2013. godinu ulazi sama.

- Sve te momke sam odbijala zato što sam bila u dugoj i stabilnoj vezi. Nego, gde su svi oni sad kad sam slobodna? - pita se Stanija.

Starleta je san mnogih muškaraca. Svesna je da ih privlači, ali svi oni moraju da prođu, kako kaže, njenu školu.

- Pored mog opakog karaktera i vatrenog temperamenta, prvo što privuče muškarce je moja duga crna kosa, onda osmeh i guza. Zatim sledi Stanijina škola, koju samo hrabri prolaze, i tek posle toga možda dobiju šansu. Sve je to igra - uživam da mučim muškarce, to je moja duševna hrana, a i njihova, iako ne priznaju.

Jeste li bili bezobrazni kao ja?

- Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, sreće i para! Nego, da vas seksi Baba Mrazica Stanija priupita, da li ste i vi bili bezobrazni ove godine kao ja? Hahaha... Srećni praznici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track