GLAVNE FACE: Pravo lice s Kurirove duplerice

Pokazali se

GLAVNE FACE: Pravo lice s Kurirove duplerice

Stars -
Nama ništa nije moglo da promakne. Hvatali smo srpske zvezde u raznim situacijama, prijatnim i neprijatnim, otkrivali intrige iz njihovih života, saznavali ko raskida a ko se ženi, i sve to vam prvi saopštavali

Grudi godine - Jadranka i Sandra za prsa ispred svihKad je o izboru naj grudi u 2012. godini reč, mrtva je trka. Ipak, sudeći prema paparaco fotografijama nastalim letos na moru, pobedu odnose Sandra Obradović i Jadranka Barjaktarović. Bivša misica, učesnica „Farme“, voditeljka i odnedavno kreatorka u odličnoj je formi. Ona svojim bujnim poprsjem koje uvek ističe u prvi plan mami poglede mnogih muškaraca. I Jadranka izgleda odlično, iako njene grudi još nisu povećane silikonima. A biće sigurno. Bar tako najavljuje pevačica. Jadranka je otišla dalje od Sandre i javnosti je pokazala i svoje međunožje. Letos grudi, a na zimu cicamacu.

Jadranka Barjaktarović
Jadranka Barjaktarović

Jovana i Željko
Jovana i Željko

Brak godine - Jovana i Željko pobegli na venčanjeNa veliki pravoslavni praznik Svetog Jovana, 20. januara, glavna vest u Srbiji bila je - venčali se Jovana Janković i Željko Joksimović! Par je svoju dugogodišnju ljubav krunisao brakom daleko od srpske javnosti, na egzotičnim Maldivima. Na bajkovitoj plaži Željko i Jovana su postali muž i žena. Čim su se vratili u Beograd, otišli su do opštine i potvrdili bračni zavet. Kumovali su im voditelj Srđan Predojević i menadžer Bane Obradović, a Jovana je uzela prezime Joksimović. U 2013. planiraju crkveno venčanje, a njihove porodice očekuju da će ih obradovati prinovom.

Zorica i Ivan
Zorica i Ivan

Razvod godine - Ivana Ivanovića šutnula ženaIvana Ivanovića je u 2012. godini ostavila supruga Zorica. Posle sedam godina braka, tokom kojeg su dobili ćerku Stašu, Ivan se razveo. Njihovi prijatelji tvrde da Zorica nije mogla da podnese njegovu popularnost i sve što ona nosi. Kurir je prvi objavio vest o Ivanovićevom bračnom brodolomu, ali je on to potvrdio tek nekoliko meseci kasnije. U stanu na Banjici ostala je Zorica sa ćerkom, dok je Ivanović sebi kupio nov životni prostor.

Bata Živojinović
Bata Živojinović

Borac godine: Bata Živojinović - neuništivi ValterVelikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović uspešno se oporavlja nakon teškog moždanog udara koji je doživeo početkom jula. Glumačka legenda se trenutno nalazi u banji Selters kod Mladenovca na lečenju. Nedavno je stao na noge i počeo da komunicira. Uz veliku podršku porodice, prijatelja, kolega i fanova, čuveni Valter daje sve od sebe da opet bude onaj stari. I zbog toga je upravo on borac godine. Živojinović je, inače, u oktobru 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koju je izlečio na Kubi pre četiri godine.

Milica Todorović
Milica Todorović

Guza godine: Milica Todorović - samo neka ljulja!Milica Todorović ponosna je vlasnica najbolje estradne guze. Ona je na tronu već nekoliko godina, nakon što je prvo mesto preotela Romani Panić. Todorovićeva je vrele letnje dane provodila u Crnoj Gori, a dok se mazala i brčkala u plićaku, muški pogledi bili su upereni u njenu zadnjicu. Samo su je gledali i niko joj nije prišao. Jer, dobro je poznato da je u dugoj vezi s Radetom, bratom Saše Kovačevića. Milica i dalje mora u teretani da radi na svojoj guzi, jer je dobila konkurenciju. Druga Milica, Pavlović, ozbiljno preti da je svrgne s trona.

Aca Lukas
Aca Lukas

Žurka godine – Lukasu premala ArenaAca Lukas i ove godine je napravio najveću žurku na Balkanu u Areni. I opet na svoj rođendan, 3. novembra. Blizu 25.000 fanova ispunilo je Arenu i pevalo s Lukasom. Iako je rekao da neće biti gostiju, osim Marine Visković, koja je otvorila spektakl, Aci se na bini pridružio Goran Bregović. Zajedničkim nastupom s Bregom Lukas je ostvario svoj dečački san jer je, odavno je poznato, veliki fan Bijelog dugmeta. Lukasu je Arena postala mala, pa je za 2013. godinu najavio koncert na Marakani.

Milan i Severina
Milan i Severina

Raskid i pomirenje godine: Severina i Milan Popović - idi mi, dođi miSeverina Vučković i Milan Popović su i ove godine par o kojem se najviše pisalo. U februaru su dobili sina Aleksandra, a već u avgustu raskinuli. Oni se tim povodom nisu oglašavali, sve do početka oktobra, kad je Seve sama krstila sina. I otvorila dušu. Ona je u jednom intervjuu otkrila da je raskinula vezu s Milanom zbog neslaganja karaktera, ali i da on dva meseca nije video sina. Ćutanje je trajalo nekoliko meseci, sve dok 29. novembra nije s bebom došla u Beograd. Milan je tada video sina, ali i dobio Severinin oproštaj. Brzo su se pomirili, on je rekao da je ona njegovo zlato i najveća ljubav i otputovao u Split, gde su zajedno proslavili katolički Božić.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez

Stranac godine - Dženifer Lopez sa srpskom trobojkom na grudimaSvetska pop-diva Dženifer Lopez održala je koncert u Beogradu pred više od 18.000 ljudi. I pokazala kako se to radi. Priredila je spektakl kakav se ne viđa često. Odlična scenografija, sjajne koreografije, perfektni plesači, koreografije koje ostavljaju bez daha i neprevaziđena Džej Lo bili su dovoljni za događaj o kojem se danima pričalo. Najmoćnija žena svetskog šou-biznisa je u Srbiju stigla s dečkom Kasperom Smartom, mamom i decom. U stopu ju je pratilo obezbeđenje premijera Ivice Dačića. U Beogradu se zadržala samo osam sati. Posle koncerta i intervjua koji je dala Ognjenu Amidžiću, otputovala je za Dubai.

Suzana Mančić
Suzana Mančić

Ispovest godine - Suzana Mančić: Od loptica do pornićaSuzana Mančić otkrila je sve svoje tajne. Voditeljka je opisala sve što joj se događalo u životu u autobiografiji „Neukrotivo srce“. Knjiga je izazvala veliko interesovanje, a Suzi je otkrila da je volela i oženjene muškarce. I imala afere s pojedinim kolegama. Pisala je o najintimnijim detaljima, kao što je gubitak nevinosti, abortusu bebe koju je začela s muškarcem koji je bio u braku sa drugom ženom, ali i o porno-aferama. Zbog svega ovoga Suzana sa pravom zaslužuje da ponese titulu za ispovest godine.

Predrag Živković Tozovac
Predrag Živković Tozovac

Koncert godine – Tozovac: Tri puta zaredomPredrag Živković Tozovac je posle skoro više od trideset godina zapevao u Beogradu. I to onako gospodski, kako njemu i dolikuje. Tozovac je pevao tri večeri, tokom kojih ga je videlo više od 12.000 ljubitelja dobre narodne muzike. A naziv spektakla „Dođite da pevamo zajedno“ u potpunosti je opravdan, jer je publika, u kojoj je bilo dosta pevačevih kolega, pevala s njim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track