Dobro veče Srbijo sa Zanom
Foto: You Tube

Posle dve godine pauze

Dobro veče Srbijo sa Zanom

Stars -
Nije nas bilo skoro dve godine, jer smo bili na nekoj vrsti mentalntalne higijene, čistili smo dušu i telo, otkrili su Žika i Jelena u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić

Jedna od najpopularnijih pop grupa Zana gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić pričali su o tome zašto ih dve godine nije bilo u medijima kao i o bračnom i poslovnom odnosu. Žika i Jelena otkrili su i šta najviše priželjkuju da im se dogodi u bliskoj budućnosti.

"Nije nas bilo skoro dve godine, jer smo bili na nekoj vrsti mentalntalne higijene, čistili smo dušu i telo. Zajedno smo odlučili da je došlo vreme da odmorimo malo. Bavio sam se sportom, najviše tenisom i dosta sam čitao", rekao je Žika, a Jelena je dodala da je ona dve godine gledala Žiku kako se priprema za Vimbldon.

"To je bilo neverovatno, mislim da ni Novak toliko ne trenira", našalila se Jelena.

Žika je priznao i da je potpuno nepismen kada su računari u pitanju.

"Znam da je sada mnogo lakše, imate Fejsbuk i znate sve, kada su rođendani, kao i mnoge druge informacije... ja do informacije dolazim pešaka, odem po knjigu, pročitam i saznam šta me zanima", otkrio je Žika.

Jelena je ispričala kako je došla do Zane, kao i šta ju je Žika sve pitao na prvom razgovoru.

" Došla sam slučajno. Radili smo Čolin album u studijiu i tu je bila Marina Tucaković koja me je i pitala da li bih pevala u Zani. Rekla sam zašto da ne i kad sam otišla na razgovor, Žika me je pitao šta mi rade mama, tata, šta sam završila, ali i da li se drogiram. Kasnije sam shvatila zašto me je sve to pitao, jer kad neko dođe u bend postaje deo porodice", ispričala je Jelena.

Na pitanje voditeljke da li je Žika znao da će se nešto među njima desiti kada je prvi put video Jelenu, on je odgovoriio:

"Nisam znao da će se to dogoditi kad sam je prvi put video. Desilo se kad se desilo i jedino je bilo važno da što manje ljudi bude povređeno. Sada sam ubeđen da i oni koji su u početku imali problem, više nemaju, jer je ovo jedan skladan i razuman brak", otkrio je Žika.

Jelena i Žika obećali su voditeljki da će uskoro biti novih pesama, ali i da će poraditi na proširenju porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track