Goca Tržan: Lakše je imati kratku šemu nego vezu

Otkrila

Goca Tržan: Lakše je imati kratku šemu nego vezu

Stars -
U emisiji Magazin In, na pitanje da li je lakše imati kratku seksualnu vezu ili ozbiljnu, pevačica je odgovorila da je uvek lakše imati šemu, jer oko veze moraš da se trudiš

Pevačica Goca Tržan gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, rekla je da je ona jedna od žena koje moraju konstantno da traže pažnju od muškarca sa kojim su u vezi.

"Sigurna sam da postoji mnogo žena koje od svojih muškaraca moraju da traže pažnju. Njima nije muški da nas zagrle, pa onda mora da im se kaže. Ja sam jedna od tih žena. Mi prenapadno tražimo pažnju.", rekla je goca u emisiji Magazin In.

Pevačica je izjavila i da bi nekad volela da se prenemaže, jer misli da bi joj tako bilo lakše, ali je dodala i da joj je teško da traži bilo čiju pomoć, jer je navikla sve sama da radi.

"Teško je sve postići, ali ja uspevam. Najviše me nerviraju žene koje posle toga što su nešto uradile kukaju i vuku partnera za rukav i govore mu "Eto, ja sam to sama uradila..." Društvo ima predrasude prema ženama.", rekla je Goca.

Na pitanje da je lakše imati ozbiljnu vezu, ili kratku, seksualnu, pevačica je objasnila "Lakše je imati šemu i da možemo da menjamo partnera kada hoćemo, ali ako nešto želite da traje, morate da se trudite. Žene je najbolja kada je najvoljenija i na tome joj uvek svi zavide, na toj iskri u oku."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track