SRPSKI ŠVALER: Era ukrao mladu sa svadbe

SRPSKI ŠVALER: Era ukrao mladu sa svadbe

Stars -
Veza je trajala tri dana, a mladoženja je bio zahvalan jer ga je na vreme spasao

Era Ojdanić, folk pevač, prema anketama najveći je švaler u Srbiji. "Nisam lep, ali sam neodoljiv", rekao je pevač u emisiji "Žene", mada on ne voli da ga zovu tako i da bi za sebe pre rekao da je šarmer. Nikada nije brojao s koliko je žena spavao, nije lupao recke, ali se ne seća imena svih dama s kojima je bio.

Popularni pevać ne zna šta to žene vide u njemu, ali je ispričao da ga je majka povijala u suknjetak, žensku potsknju, pa u tom on vidi svoj uspeh kod žena.

Era je da je veliki švaler potvrdio i time što je ukrao mladu s venčanja na kojoj je pevao. On je s tom ženom flertovao pola godine jer je dolazila kod njega u restoran, a na svadbi je mlada pravo u venčanici pobegla s njim. Veza je trajala tri dana, a mladoženja je bio zahvalan jer ga je na vreme spasao.

Era je izjavio da je za njega najbolja vijagra upravo lepa žena, i ne planira uskoro da se smiri. Otkrio je da je najčudnije mesto gde je vodio ljubav bilo u avionu sa nepoznatom prelepom ženom koju je tada video i nikada više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track