Rada: Dragana Mirković mi pomogla da prebolim raskid s Milanom!

Intervju

Rada: Dragana Mirković mi pomogla da prebolim raskid s Milanom!

Stars -
Jedva sam čekala da prođe frka. Nadala sam se da je sutra novi dan i da će se nešto drugo važno desiti, a da ćemo Milan i ja pasti u zaborav

Lepa, a sama!Rada Manojlović nema vremena za ljubav. Trenutno vredno radi na prikupljanju novih pesama, a u razgovoru za Kurir bez emocija i teških reči govori o bivšem dečku Milanu Stankoviću.- Povredili su me natpisi u novinama. Jedva sam čekala da prođe frka. Nadala sam se da je sutra novi dan i da će se nešto drugo važno desiti, a da ćemo Milan i ja pasti u zaborav - kaže Rada.♦ U kakvim si odnosima s Milanom?- Ne bih komentarisala prirodu našeg odnosa.♦ Zašto se nisi oglasila odmah posle raskida, nego posle određenog perioda?- Nisam osoba koja odgovara na prozivke. Sve što sam imala s Milanom, rešila sam u četiri oka, a ne preko novina. Priča je posle nekoliko dana krenula u drugom pravcu. Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković, kojoj bezuslovnoverujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni. Više se, verujte mi, ni ja ne sećam nijednog naslova, a kamoli narod koji dolazi da me sluša.♦ Da li si plakala zbog Milanovih reči u medijima?- Nisam osoba koja lako zaplače. Ne znam da li sam uopšte u skorije vreme plakala. Lažem, jesam pre pola godine, jer su me stigla neka sećanja. Ne volim da plačem jer time čovek pokazuje svoje slabosti.♦ Imaš li novog dečka?- Kad budem imala novu ljubav, sigurno će se brzo pročuti.♦ Šta treba da ima tvoj novi dečko?- Pevačica nije zanimanje, nego dijagnoza. To treba pratiti. Teško je naći muškarca koji može razumeti moj posao i to da sam uvek u centru pažnje.♦ Na nastupima si uvek nasmejana i dobro raspoložena. Kakva si privatno?- Ista sam na sceni i van nje. Ponekad samo u medijima odglumim sreću. Ima dana kad bih najradije ostala u pidžami, a baš moram da pričam s novinarima ili pevam. Svi očekuju da si nekako super, a ja u tim trenucima nabacim osmeh da niko ne primeti da sam ustala ne levu nogu.

Dragana Mirković Radian je velika podrška
Dragana Mirković Radian je velika podrška

I Milan preboleo Radu
I Milan preboleo Radu

Ana Ivanović je moj fan♦ Kakav je utisak na tebe ostavila Ana Ivanović?- Ana me je kupila skromnošću i divnim manirima. Ona kao svetski putnik veći deo godine provodi van zemlje, a sluša moje pesme. Upoznale smo pre nekoliko godina na proslavi punoletstva njenog brata Miloša, a tada su joj bile omiljene „Nikada više“ i „Bolje ona nego ja“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track