Majka Ksenije Pajčin zabranila slikanje pomena

1977 - 2010.

Majka Ksenije Pajčin zabranila slikanje pomena

Stars -
Članovi porodice i brojni prijatelji Ksenije Pajčin juče na Novom groblju obeležili tri godine otkako je pevačicu ubio njen dečko Filip Kapisoda
1 / 5

Zauvek u srcu.Juče se navršilo tri godine otkako je Kseniju Pajčin ubio njen dečko Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život. Na Novom groblju u Beogradu okupili su se članovi pevačicine porodice, njeni prijatelji, kolege i fanovi. Kolonu je predvodila Ksenijina majka Ljubica Kostić. Obučena u crno, skrhana bolom zaplakala je i pre nego što je prišla večnoj kući svoje jedinice. Ona je zatražila od službe obezbeđenja groblja da udalji sve foto-reportere i zabranila je slikanje. Sve vreme pomena terenska služba obezbeđivala je grob poznate pevačice. Ksenijin tata Miloš Pajčin odao je pomen zajedno sa ćerkom Miom, koju ima iz drugog braka. Tu je bio i Ksenijin kum, stilista Bane Dević, a od kolega samo Danijel Alibabić.

Karamela obišao grob tri sata pre porodice!Uplakani Goran Stojićević Karamela posetio je Ksenijin grob tri sata pre njene porodice.-Tužan sam. I posle tri godine osećam veliku bol i nedostatak moje Ksenije. Jutros sam posetio grob s mojim obezbeđenjem i ne bih više da komentarišem - kaže Karamela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track