Ljuba: Vesna, šetaš se kao gluva ku.ka, ništa ne radiš!

Ljuba: Vesna, šetaš se kao gluva ku.ka, ništa ne radiš!

Stars -
Nemoguće je da je jedna osoba ovde najpametnija, juče sam te videla kako si se vrtela kao gluva kučka po imanju, ne znam koji je tvoj problem, pitala je Ljuba Vesna

Još jedna svađa na Farmi u kojoj je učestvovala Vesna Rivas. Naime, prvo je Radojka prokomentarisala da se Vesna samo šeta i da bi mogla i ona tako, a onda se uključila i Ljuba.

"Meni je kuhinje preko glave. Vesna se samo šeta, stavi bundu preko ramena i ide tamo 'vamo. Hoću i ja da idem da vidim ko šta radi", rekala je Radojka, a onda je reč uzela Ljuba.

"Nemoguće je da je jedna osoba ovde najpametnija, juče sam te ne videla kako si se vrtela kao gluva kučka po imanju, ne znam koji je tvoj problem", pitala je Ljuba Vesnu i nastavila da je provalila foru.

"Vesna izađe napolje i da ništa ne radi, a onda uđe unutra i krene da se svađa i da priča ko je šta uradio. Nemaš pravo da svima pričaš laži i da budeš organizuator", poručila je oštro Ljuba, a onda je vesna pokušala da se ubaci i da nešto kaže da bi joj kikbokserka rekla "Ne kokodači preko mene".

Vesna je pitala Ljubo ko je ona da priča u ime svih: "Pričaj u svoje ime. Ti ćeš da mi kažeš da ne radim ništa, a ti po ceo dan ležiš", rekla je Vesna, a onda su svi farmeri počeli da se smeju, jer svi misle da je Ljuba veoma vredna.

"Vesna, tebi treba terapija na vreme, jer si budala", poručila je Ljuba, a Vesna je uzvratila da ona po ceo dan pije neke "prahove".

"Ja pijem prahove, a ti bi ih šmrkala. Pijem prahove pa nisam debela kao ti", uzvratila je Ljuba, a Vesna je poručila: "Ja sam, bre, riba za tebe! Za tebe se ne zna da li si muško ili žensko", zaključila je Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track