Nataša Bekvalac ulazi u kuću Velikog brata!
Foto: Damir Dervisagic

Pop zvezda ulazi u rijaliti šou

Nataša Bekvalac ulazi u kuću Velikog brata!

Stars -
Pored nje, trebalo je da se pojavi i Seka Aleksić, ali produkcija nije uspela da ispuni njene zahteve, nakon čega je pevačica odustala

Iznenađenje za Avu!Pop zvezda Nataša Bekvalac najverovatnije će sledeće nedelje ući u kuću Velikog brata na Košutnjaku.Nata će, kako je planirano u produkciji „Imoušn“, u kući, ukoliko joj to obaveze i naravno publika koja glasa dozvole, s ukućanima biti do kraja sezone. Još nije poznato da li će se prelepa Novosađanka boriti za glavnu nagradu ili u kuću ulazi za određeni honorar, ali je sigurno da pevačica neće gaziti i ubijati životinje ni za kakvu novčanu sumu.Sa sobom neće povesti dečka Vladu Vuksanovića, iako je Ava, koja je s njim bila u vezi u „Survajveru“, proteklih dana nekoliko puta izrazila želju da ga vidi pored sebe. Da li će Karabatićeva biti oduševljena i Natašinim ulaskom u kuću, ostaje da se vidi.

Nataša i Vlada
Nataša i Vlada

 Ava Karabatić
Ava Karabatić

Maja: Ava, mnogo si lepša od NateMaja Nikolić misli da je Ava Karabatić lepša od Nataše Bekvalac i čudi se što je Vlada Vuksanović, s kojim je Hrvatica bila u „Survajveru“, umesto starlete izabrao novosadsku pevačicu! Nikolićeva se čak ponudila da ih spoji kad se „Veliki brat“ završi:- Zato što si ti meni lepša od Nataše Bekvalac. Da sam na njegovom mestu, pre bih bila s tobom nego s njom. Bez veze je kad je to u rijalitiju - rekla je pevačica, a Ava je odgovorila da ne voli muškarce koji koketiraju. (Z. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track