KRAH PREGOVORA: Veliki brat miri Vendi i Maju!

KRAH PREGOVORA: Veliki brat miri Vendi i Maju!

Stars -
Želeći da navede Maju i Vendi da razgovaraju, Veliki brat je pozvao obe u ispovedaonicu, a zatim je ćutao, što je iznerviralo obe ukućanke

Vendi i Maja Nikolić nisu u dobrim odnosima, a otkako je vendi ušla u kuću Maja je izbegavala. Međutim, neprestano ogovaraju jedna drugu. Preksinoć se dogodio njihov prvi direktan sukob, pa je Veliki brat sinoć pozvao obe takmičarke u ispovedaoni da bi ih pomirio.

Želeći da navede Maju i Vendi da razgovaraju, Veliki brat je pozvao obe u ispovedaonicu, a zatim je ćutao, što je iznerviralo obe ukućanke.

"Jesi li nas zvao ili smo možda prečule?, upitala je Vendi.

Maja je polako počinjala da se nervira. - Veliki brate, hoćeš li da nas pitaš?Grašak mi se hladi, a gladna sam, nisam jela od juče. Svima sam postavila da jedu pa je red i da ja jedem nešto", iznervirana je Maja.

"Mogu li da idem do toaleta, ne mogu da izdržim. Ne mogu da sedim 20 minuta", žurilo se Maji da napusti istu prostoriju sa Vendi.

Čak je velikom bratu rekla da nije inteligentan, a Vendi je sve to vreme čutala i zabavljala se. Kada je video da njih dve neće progovoriti, pustio ih je da napuste ispovedaonicu.

http://www.youtube.com/watch?v=SdENX8Sfyac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track