ŠPANSKA SERIJA: Maja uskočila u krevet, Slavko pobegao!

ŠPANSKA SERIJA: Maja uskočila u krevet, Slavko pobegao!

Stars -
Svi ukućani su se u polumraku poredali da gledaju romantičnu priču između zaljubljenih, a kada je Maja uskočila u krevet, Slavko je zbrisao kao ošuren i pobegao iz sobe

Ukućani su se posle jučerašnjih nominacija malo opustili. A budući da su Maja i Slavko nominovani i postoji mogućnost da se razdvoje, takmičari su se malo opustili i odlučili da naprave kao špansku seriju koja bi pratila romansi između Maje i Slavka.

Slavko je pristao da se malo našale, upalio je lampu, postavili su crvenu posteljinu, ukućani su namirisali parfemom krevet, od peškira su napravili labudove, čak je Žarko na krevet stavio Majin brushalter.

Svi ukućani su se u polumraku poredali da gledaju romantičnu priču između zaljubljenih, a kada je Maja uskočila u krevet, Slavko je zbrisao kao ošuren i pobegao iz sobe.

Kako je rekao Žarko, Slavko se više nije vraćao u sobu.

"Meni Majino ponašanje ima dva pravca i jedan mi se ne sviđa. Jedno je ljudsko - ona mi pere, sprema da jedem, postavlja. A dugi mi se uopšte ne sviđa, pokušava da se intimizira, a ja apsolutno nisam zainteresovan i nisam stvoren za to. Zauzet sam i zaljubljen čovek. Dozvolim da se šale i to je u okviru šale i nadam se da neće naići na osudu mojih najbližih. Ali ako nastavi, moraću da postavim granicu", rekao je jutros Slavko.

"Maja je osetila da je Slavko muško jer joj to fali ili voli ćelave muškarce. Vidiš da je opičena, da je luda", nadovezao se jedan od braće blizanaca.

http://www.youtube.com/watch?v=Vv8s6_UbOQc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track