PSIHO VELIKI BRAT: Vipovci na terapiji kod psihologa!

PSIHO VELIKI BRAT: Vipovci na terapiji kod psihologa!

Stars -
Velikog brata ima dosta posla, iako rijaliti ne traje ni dve pune nedelje, a vipovci koji su bili na seansi su Dragutin Topić, Ava Karabatić i Ivana Stamenković Sindi

Izgleda da stanarima kuće Velikog brata teže pada boravak u rijalitiju nego što gledaocima deluje jer neki od njih zbog teške psihičke situacije redovno posećuju psihologa.

Naime, lekar Velikog brata ima dosta posla, iako rijaliti ne traje ni dve pune nedelje, a vipovci koji su bili na seansi su Dragutin Topić, Ava Karabatić i Ivana Stamenković Sindi!

"Očigledno je da ukućani pre ulaska nisu smatrali da je boravak u rijalitiju tako težak, međutim, nije baš tako. Psiholog ima dosta posla jer nekoliko ukućana dolazi na razgovore kako bi smirenije pregurali boravak u zatvorenom prostoru s toliko različitih ljudi. Topić se tek sada opustio i shvatio kako treba da reaguje, a pre toga je išao na razgovore. On je čak i javno pričao o tome da mu je psiholog pomogao da ne shvata sve ozbiljno i da samo treba da se opusti", ispričao je izvor blizak produkciji.

Psiholog je najpotrebniji izgleda Hrvatici Avi karabatić "Ava je neko ko najviše plače i nervira se, a razlog je što nije dovoljno jaka da prihvati ovu igru. Čak je i Maja Volk nedavno rekla u ispovedaonici da Ava rijaliti shvata preozbiljno.

Previše se uživljava u sve, posebno u „romanse" sa Urošem Ćertićem i Željkom Stojanovićem. Videli smo da joj je Vendi glavna zaštitnica i savetodavac, ali razgovor sa stručnjakom ipak joj je bio neophodan. I Sindi se žalila da joj je sve naporno i da želi da ide kući kod ćerke, ali da je tu samo zbog para i da zbog ugovora ne sme da odustane", rekao je izvor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track