Ava Urošu: Vidimo se u sledećem životu

Ava Urošu: Vidimo se u sledećem životu

Stars -
Možda se vidimo u nekom sledećem životu, rekla je starleta
1 / 4

Sinoć je Uroš Ćertić napustio kuću Velikog brata, a Veliki brat je u ispovedaonicu pozvao pospanu Avu.

"Želim mu puno uspeha i ako gleda zna da mu nijednu reč mu nisam ružnu rekla", rekla je straleta kada ju je Brat upitao da li joj nedostaje Uroš.

"Ja ne znam da li ima smisla sa Urošem kada napustim kuću jer su se desile stvari koje nisu trebalo dogodite. Svakome je teško priznati mane, lakše je nalaziti tuđe. Naravno da bih voleli da pričam s njim i nemam ništa protiv njega. Mislila sam da ćemo popričati, možda se vidimo u nekom sledećem životu", bila je malo konfuzna Ava. Veliki brat ju je potom upitao kako bi se osećao kada bi Željko napustio kuću. "Bila bih tužna, izgubili bi dobrog kuvara. Nekada se vežem za ljude sa prijateljske baze. Grozno bi se osećala, a znam da sam se sama rodila i da svi da odu, morala bih nastavila da se borim. Nisam došla da se zaljubim, da se grlim i ljubilm. Nisam ja takva. Ja imam neki fenomen. Ja sam povučena inače", pričala je Ava.

U jednom trenutku joj je izletelo kako je sa Željkom bila da bi pravila Uroša ljubomornim, ali je ubrzo počela da se vadi i priča kako ona to nije mislila tako.

Posle ju je Brat pitao kada je poslednji put osetila strast prema nekom muškarcu, a Ava je nekoliko sekundi ćutala i dala se u razmišljanje.

"Ne znam, ne znam. Nisam osetila to odavno. Kod mene se to ne događa tako često. Ja upravljam svojim mozgom i ako je neko površan znam da se moram da se ugrizem za ruku", rekla je Ava.

http://www.youtube.com/watch?v=e9xB7j5hjzk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja