FARMERI PRESUDILI: Ekrem najveći lažov!

FARMERI PRESUDILI: Ekrem najveći lažov!

Stars -
Umesto žurke, dobili su zadatak da svaki farmer ustane i kaže ime koji je najveća štekara, lažov i dupljak

Zadruga je kaznila farmere zbog kršenje pravila i nije im organizovala žurku.Naime, Ekrem je opomenut za spavanje u dnevnom boravku, a Stanija i glumica Goca za nenošenje bubice. Era je spavao u gazdinoj kući i na to mu je skrenuta pažnja.Ša i Darija će biti kažnjeni zato što su u toku dana pričali u šiframa i pisali poruke na papiru.

Ljuba, Ša i Filip su opomenuti zato što su u toku dana dok su sekli drva pričali šatrovački.

Umesto žurke, dobili su zadatak da svaki farmer ustane i kaže ime koji je najveća štekara, lažov i dupljak.Prema farmerima najvići lažov je ispao Ekrem. Za njega su većina farmera upravo tamo svrstala. Goca rekla da je Milan Tarot sve nabrojano jer je mag. On je jedini sposoban to da uradi. Ša isto rekao za Tarota, a za štekaru neka bude Danijel.

Za Sašku je Vesna lažov, Milan dupljak i štekara, Jovana je isto rekla da je Vesna lažov i Tarot, dupljak Tarot. Darija je za Milana rekla da je dupljak i lažov. Za Milana Tarota su svi lažovi, a najveći je Ekrem. Dule rekao da je najveći lažov Ekrem, dupljak, Zorica je dvolična, Vesna je štekara. Era rekao Milan dupljak, Dule lažov, a ne zna ko je štekara. Miki je rekao da je Ekrem lažov, Milan dupljak, a štekara Era Ojdanić.Vesna rekla da je lažov Saška Karan, dupljak Ljuba, a štekara Jovana. Za Radojku je Ekrem najveći lažov, štekara Dule, a dupljak je Aki.

Aki rekao da je štekara Daria, lažova je stavio Tarota, Filip Mitrović, štekara Danijel, lažov Ekrem, dupljak Tarot. Za Sandru je dupljak Vesna, lažov Ekrem, Filip rekao za štekare Danijel, dok je Ekrem ispao dvoličan, lažov Ekrem. Danijel je rekao da je Ekrem lažov, štekara Aki, a dupljak Milan Tarot. Stanija rekla za Ekrema da je dupljak. Goca je rekla da ih imam koliko hoćeš ali je za nju Era štekara, lažov Ekrem, a dupljak je Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track