Ava Karabatić izabrala pare umesto školovanja

Tražila da napusti kuću

Ava Karabatić izabrala pare umesto školovanja

Stars -
Starleta je pre ulaska u rijaliti imala dogovor sa produkcijom da 7. aprila izađe iz kuće na jedan dan kako bi otišla na ispit, međutim, kada su joj rekli da neće moći da se vrati nazad i da će ostati bez honorara, ona je odlučila da ostane

Starleta Ava Karabatić, nekoliko puta je izjavljivala da joj novac nije presudna stvar u životu, ali njena dela pokazuju suprotno.

Hrvatska starleta je pre ulaska u rijaliti imala dogovor sa produkcijom da 7. aprila izađe iz kuće na jedan dan kako bi otišla na ispit, međutim, kada je došao taj trenutak, „Emoušn“ je Avi rekao da ukoliko izađe neće moći da se vrati, a i neće dobiti novac jer je to suprotno pravilima igre. Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo staletinog oca Ivicu Karabatića.

"Jeste, trebalo je da izađe iz kuće, ali njoj smo ostavili da prelomi sama. Odlučila je da ne ode na faks već da ostane u kući. Neka, ja je podržavam, ima vremena za školu. Ali, nije ona materijalista. Uvek smo je učili da sve deli, a u životu je dosta imala. Ona i sada, kada joj dođu prijateljice kod nas kući pre izlaska, otvori orman i svi uzimaju šta im padne pod ruku.", rekao je Ivica i dodao da se njegova ćerka uz Željka bolje snalazi i da je zato bolje što je ostala.

"Željko je smešan dečko i mislim da ona na njega gleda kao brata, ali ako je njoj lepo, mi ćemo je podržati. Njoj nikada nije bio bitan fizički izgled, onih nekoliko momaka koje je imala bili su skroz različiti - odao je Karabatić, koji svakodnevno prati dešavanja u kući.Inače, u biografiji Karabatićeve navedeno je da studira komparativnu književnost, latinski i italijanski jezik, a da je po struci farmaceutski tehničar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track