Milić: Kad imam tremu, uzbudim se i imam problem u gaćama!
Foto: Youtube

Previše otkrio

Milić: Kad imam tremu, uzbudim se i imam problem u gaćama!

Stars -
Roker je vrstu uzbuđenja koju ima kad treba da nastupa uporedio sa vođenjem ljubavi

Mića je u ispovedaonici rekao da je uzbuđen pred večerašnji nastup. On je tu vrstu uzbuđenja uporedio sa vođenjem ljubavi, i dodao: "Ja kada imam tremu, ja se onda uzbudim i imam problem u gaćama".

Opisujući genezu njegovog i Majinog odnosa od štaba pa do danas, Mića je rekao da Maja ima kratak fitilj i da je veoma temperamentna žena, aludirajući na njene seksualne veštine, dok u svim drugim situacijama taj njen temperament "udara" po ljudima prouzrokujući svađe.

"Mojom dernjavom sam pokušao da uskladim njen temperament sa tim pozitivnim bićem koje ona ima", kaže Milić i dodaje da je njen problem u tome što prvo reaguje pa onda snosi posledice.

On veruje da je uspeo u svojoj zamisli da promeni Maju, na šta Maja kroz smeh odgovara da je njoj sve to smešno i simpatično, i da ona poštuje Milića kao rok legendu, jer je on pre svega čovek koji ima dobro srce.

Maja se osvrće ne situaciju i odnose u kući nakon incidenta, i objašnjava da sa Sindi nema nikakav odnos i da je izbegava. Sindi je opisala kao lenju osobu koja ne doprinosi zajednici, dok je za Nevenu rekla da je bila ukras rijalitija, i da joj je veoma krivo što je morala da napusti kuću. Maja smatra da bi svako u takvoj situaciji isto odreagovao, pa i ona, jer treba sačuvati svoje dostojanstvo. Takođe, primetila je da je Sindi procvetala nakon što je Nevena izbačena.

"Krivo mi je, jer ne želim da rijaliti šalje poruku da zlo pobeđuje", rekla je Maja i dodala da joj nije po volji kada čuje da neko od ukućana komunicira sa Sindi, uz komentar: " Sindi je znala da fali samo kap da prelije čašu". Milić se na to ubacio skrenuvši Maji pažnju da ne komentariše i ne oblači na sebe tuđ "prljav veš", jer je to njihov problem i ne treba sebe da stavlja na nečiju stranu.

On je rekao da je Nevena odreagovala u afektu, jer ona ima bosanski gen, a Bosanci to tako rade - "odmah udaraju". Između ostalog, Milić je objasnio da su Nevena i Sindi sa netrpeljivošću ušle u kuću i da tu postoje animoziteti od pre koji su u kući eksplodirali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track