Željko o Maji: Pukla je skroz, ubio sam je!

Željko o Maji: Pukla je skroz, ubio sam je!

Stars -
Rekao je da joj se svi smeju, a ona je odgovorila "Ti prdiš i smrdš i psjueš.". Željko je rekao da je bolje to nego da bude zao kao Maja

Maja Nikolić je bila izrazito revoltirana jer su ona i Milić bili na poslednjem mestu takmičenja za najbolju pesmu Velikog brata.

Krivila je produkciju jer im nisu dali odgovarajuće kostime, pesme koje nisu hitovi. Tu se našao i Željko koji ju je provocirao, posle čega je Maja rekla da će ga nokautirati.

Čak je zakačila i Bobana, koji ju je pitao da li pakuje kofere da napusti kuću "Nisam te prepoznala da li si muško ili žensko", rekla je Maja, na šta je Boban odgovorio da je veća dama od nje. Maja ga je počastila uvredama.

Željko je veoma iznervirao Maju. Rekao je da joj se svi smeju, a ona je odgovorila "Ti prdiš i smrdš i psjueš.". Željko je rekao da je bolje to nego da bude zao kao Maja.

"Pustite pekinezera da spava", rekao je Željko i otišao u dnevnnu sobu gde su svi sedeli. On se pohvalio da je iznervirao Maju. "Pukla je, ubio sam je.", a Milić ga podržao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track