VB SLAGAO: Maja Nikolić sredila frizuru

VB SLAGAO: Maja Nikolić sredila frizuru

Stars -
Pevačica, po svemu sudeći, jeste na trenutak napustila kuću, ali samo da sredi frizuru, a posle frizera osećala se veoma smireno i lepo je noćas komunicirala sa ukućanima
1 / 4

Maja Nikolić jedva se pomirila sa poslednjim mestom na Balkan song kontekstu i tražila je da napusti kuću Velikog brata. Toliko je izgubila nerve da se čak i spakovala i zatražila da joj otvore vrata kuće na Košutnjaku.

Pevačica, po svemu sudeći, napustila je kuću na neko vreme, ali samo da sredi frizuru, a posle frizera osećala se veoma smireno i lepo je noćas komunicirala sa ukućanima iako se pre toga u toku dana posvađala i sa Bobanom i Željkom.

Podsetimo, Veliki brat je pozvao par ukućana u ispovedaonicu da im saopšti važnu vest. Kada su Soraja, Boban i Žarko izašli iz ispovedonice saopštili su ukućanima da je Maja Nikolić napustila kuću Velikog brata.Posle se Maja pojavila u uživo prenosu i to sa novom frizurom.

Kada je Veliki brat postavio novi zadatak horor karaoke, Maja je ćaskala sa ukućanima čak se i sa Sorajom pipkala za grudi da oceni čije su veće. Zaključili su da Maja nosi četvorku, a Soraja 4,5 pa je starleta jedva prihvatila da ima najveće grudi u kući.

Veliki brat je u ispovedaonicu pozvao Maju i Žarka, a kada su izašli saopštili su da su njih dvoje dobili zajedničku intimnu večeru, na šta je Slavko rekao da je veoma ljubomoran.

Dok su Žarko i Maja bili u ispovedaonici Aneta je Slavku rekla da je vidno i svima u kući jasno da se glumcu veoma dopada Maja i da se napalio na nju, što je Crnogorac neubedljivo demantovao.

Nisam doživela poraz na Balkan song kontestu

Maja Nikolić je jutros rekla Velikom bratu da se danas oseća odlično i da nije doživela tragično poslednje mesto na Balkan song kontestu.

"Nisam doživela poraz na Balkan song kontestu. Ja sam bila tužna posle lajva Marijaninog, ali sam to sredila sa pordukcijom. Marijana to nije mislila i prosto u tom trenutku nije uradila namerna. Sada se osećam odlično i to sam doživela kao zadatak, ali sam zahvalna što smo prestali da pevamo jedne te iste pesme", rekla je Maja.

Volela bi kada bi Veliki brat dao zadatak gde mi spojio muško-ženske parove, kao što su Maja Volk i Milić, da se prosto bolje upoznaju.

Pevačica je jutros vidno raspoložena pa je čak primetila da je Boban veoma duhovit i da se čak počela smejati njegovim šalama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track