POGLEDAJTE ŽESTOKU SVAĐU: Bitka Maje i Vendi za Sulejmana!

POGLEDAJTE ŽESTOKU SVAĐU: Bitka Maje i Vendi za Sulejmana!

Stars -
Vendi je večeras namerno stala ispred Maje i zaklonila joj pogled na Sulejmana. Usledila je žestoka svađa na ivici tuče...

Bitka za Sulejmana!Maja Nikolić i Vendi sve žešće se tuku za vladara. Ko pre Sulejmanu njegov Sulejmam, znaju one to dobro, pa sada dolazi do sve žešćih svađi. Vendi je večeras namerno stala ispred Maje i zaklonila joj pogled na Sulejmana. Usledila je žestoka svađa na ivici tuče...

Vendi je od Velikog brata dobila tajni zadatak da sabotira venčanje Sulejmana Veličanstvenog (Slavko) i Hurem (Maja Nikolić)? Ne sluteći da joj se radi o glavi, Maja Nikolić gubi vreme i uporno vređa Maju Volk. Veliki brat je pozvao Vendi u ispovedaonicu. Ona je dobila ulogu prve sultanove žene i baš zbog te role ima tajni zadatak - miniranje venčanja.

Maja Nikolić je prokomentarisala kako je Ajša u seriji mnogo mlađa nego njihova Ajša, na šta je Vendi kreće da se dere na Maju da zaćepi usta, da je majmun i da treba da ide kod Vuka Bojovića u zoo-vrt. Kreće da psuje Maju i kaže kako je Maja Volk za nju doktor nauka i u jednom trenutku pljuje ispred Maje Nikolić.

"Majmune jedan blesavi, idi u zoloski vrt kod Vuka Bojovića, majmune jedan", rekla je Vendi, a zatim je stala ispred Maje kako ne bi mogla da gleda seriju!

Tu nastaje opsti metež, Vendi kreće da prebacuje Dragutinu i Slavku što nije odbranio Maju Volk, Slavko kreće da napada blizance jer je Željko uzeo Sultanovu kapu i počeo da udara u bubanj i da viče pala vlast, Aneta je rekla da je Dragutin trebalo da odbrani Maju Volk.

Slavka je strašno razbesnelo to što je Željko uradio i kreće da vređa blizance da su miševi, čak je u jednom trenutku izbio iz ruke bubanj Zeljku, VB ga je odmah pozvao u ispovedaonicu i upozorio!

http://www.youtube.com/watch?v=Tc6B6ZfLDIw
http://www.youtube.com/watch?v=uZQVKRPsNPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track