ANKETA: Ko napušta kuću Velikog brata?

ANKETA: Ko napušta kuću Velikog brata?

Stars -
Nominovani su Maja Nikolić, Sindi, Aneta i Ava

Večeras će još jedan ukućanin napustiti kuću Velikog brata.

Posle burnih dešavanja u kući na Košutnjaku Maja Nikolić je izvukla deblji kraj i direktno je nominovana jer je činijom pogodila Maju Volk i rasekla je. Ukućani su redom nominovali jedni druge, tako je Ava dobila osam poena, Aneta šest, a Sindi četiri. Top je jedini ukućanin koga niko nije nominovaoAva je prva nominovala i dala Aneti dva poena, a Soraji jedan.

Aneta je nominovala Avu, uz objašnjenje da je njeno ponašanje jeftino i bedno, i da se konstantno "pokazivala" gola. Dva poena je dala Sindi jer je "parazit koji egzistira" i rekla je da joj je jedno dobro što radi u kući "vrti dupetom".

Na kraju je Marijana, odnosno "Veliki brat" sabrao da ona ima pet glasova za nominaciju, što je netačno jer ona ima četiri glasa - dva od Željka i po jedan od Anete i Maje Volk. Verovatno je došlo do greške jer je Žarko menjao svoju odluku tokom nominacija i prvo je rekao da jedan bod za nominaicju daje Sindi, a potom je promenio odluku i na kraju rekao da taj jedan bod daje Soraji.

Iz "Emoušna" poručuju da nisu ni mislili da Sindi i Aneta imaju jednak broj glasova, već su želeli da nominuju tri ukućanke. Sindi je dobila dva glasa od Željka i po jedan od Anete i Maje Volk, što znači da ukupno ima četiri glasa. Aneta je osvojila pet glasova. Obe ukućanke su nominovane, baš kao i Ava (sa najvećim brojem glasova) i Maja Nikolić (direktno nominovana zbog incidenta sa tanjirom). Iz produkcije "Emoušn" objašnjavaju da nije u pitanju greška: - Niko nije rekao da su Aneta i Sindi nominovane jer imaju isti broj glasova. Svesni smo da prva ima pet, a druga četiri. Jednostavno smo odlučili da ove nedelje, pored Maje Nikolić, budu nominovane još tri osobe sa najvećim brojem glasova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track