VB MAGAZIN SVAĐA Sindi Marijani: Ti si prizemna

VB MAGAZIN SVAĐA Sindi Marijani: Ti si prizemna

Stars -
Sutra uveče je izbacivanje iz kuće Velikog brata, a nominovani su Top, Maja Nikolić, Aneta, Vendi i Slavko

Gosti danjašnjeg VB Magazina su pevačica Dara Bubamara i Voja Nedeljković, a dolaze glumci Dušica Novaković i Slobodan Stefanović, tu će biti i izbačena ukućanka Sindi.

17.56 - Veliki brat pripremio je novi desetominutni zadatak za sve ukućane.

Naime, on je naterao da se ukućani koji ne razgovaraju i koji su u svađi zagrle i tako ostanu deset minuta. Te su se tako zagrlili Maja Nikolić i Slavko, Vendi i Milić...

17.38 - Dara kaže da misli da je Vendi najmudrija.

Voja kaže da misli da je namudriji Top, jer je osvojio dosta nagrada. "On je dobri duh koji pokušava da smiri situaciju, pa onda shvati da postaje dosadan, pa onda i on napravi neku glupost"

Slobodan kaže da svi imaju taktiku. On glasa za obrazovanu i inteligentnu Srbiju, odnosno Maju Volk.

17.35 - Miki kaže da je Ava izjavila da bi volela da je glumica.

"Ona je rekla da bi volela da bude glumica ili da živi u Beogradu, tako sam ja čuo", rekao je Miki

17.28 - U studio su ušli glumci Slobodan Stefanović i Dušica Novaković

Dušica kaže da ne prati Velikog brata, dok Slobodan kaže da bi on napravio istu takvu podelu uloga, a možda bi i napravio skroz drugačije, kako kaže, stavio bi Vendi i Milića kao glevne glumce. On kaže da niko od ukućana nije talentovan za glumu.

Sindi posle izlaska nije pratila VB, pa ne želi ni da komentariše ljude kakvi su privatno i u kući.

17.15 - Sindi kaže da je ušla zbog para

Moj cilj je bio da zaradim pare i da bih školovala dete i promovisala svoju novu pesmu. Ona kaže da samo frustrirane osobe tuku druge ljude, aludirajući na Nevenu. Marijana je rekla da ona tuče ljude, ali nije isfrustrirana. Sindi joj je dobacila da "sigurno, ako to radi".

Ona je još rekla da ne gleda Velikog brata i da joj je muka od rijalitija, kao i da podržava samo Topa i Soraju.

17.10 - Dara kaže da bi "ušla ako bi joj ponudili dobre pare"

Dara: "Sa Majom Nikolić sam već sarađivala i ona je zaista malo luda, bila je gost na mom jednom koncertu, histerisala je kao da je najveća zvezda"

17.05 - Voja kaže da ne sme da se propagira nasilje.

Dara se slaže sa Sindi i Vojom i kaže da ne podržava nasilje, ali da nije sigurna kako bi se ona ponašala da je toliko u zatvorenom prostoru.

Sindi kaže da se i njena sestra, Nevena Adžemović, bori protiv nasilja.

17.00 U studio je ušla Dara Bubamara.

Ona kaže da je privatno dobra sa Sorajom, ali da šou ne bi bio to što jeste da nema Vendi i Maje Nikolić.

Sindi pita zašto nije izbačena Maja Nikolić koja je bacala tanjir na Maju Volk.

16.45 - Devojka koja je osetila batine na svojoj koži prvi je gost VB Magazina - izbačena ukućanka Sindi.

"Ja sam uvek vedra i nasmejana. Žao mi je što se desila tuča u kući Velikom bratu. Ja ne volim konflikte situacije. Nemam ništa protiv celulita. Gore je kada neko nekome kaže da je drolja. Htela sam samo na kulturan način odgovorim na to što me je nazvala droljom", rekla je Sindi čim je ušla u studio.

"Marija, onda si ti prizemna ako se više vređaš kada ti neko kaže da imaš celulit nego da si drolja", bila je direktna Sindi jer je, kako kaže, voditeljka u prošloj emisiji VB magazin rekla da je ona ljubomorna.

Sa Sorajam sam bila u super odnosima jer nema komplikse, a odakle tebi pravo da izvlačiš da sam ja ljubomorna osoba. Pobogu, u modelsicama su bile najlepše žene, nastavljena je prepirka u studiju između voditeljke i izbačene ukućanke.

16.40 - Marijna je rekla da su ukućani sve nervozniji što se bliži kraj Velikog brata VIP i da bi želela da se rijaliti produži još bar dve nedelje.

Temperatura raste u Kući iz dana u dan i to najviše dole, napomenula je Marijana i rekla da je ostalo još 8 dana do kraja. Tema je kad batina iz raja izađe.

Protekla nedelja je bila veoma uzbudljiva, pala je pokoja suza, ali je bilo manje svađa, prevashodno jer su ukućani bili zauzeti sa spremanjem mjuzikla Brilijantin, koji režira Maja Volk, dok su glavne uloge dobili Soraja i Željko.

Najupečatljivije je što su se ukućani malo opustili pa su se u zadatku spid dejting, u okviru kojeg su se svi međusobno muvali, Vesna Vukelić Vendi i Aneta Nakovska poljubile u usta, a Maja Volk je zavodila Avu.

Proslavljeni sportista se čak i rasplakao jer su mu Maja Nikolić i Aneta otpevale pesmu, a i Vendi je pustila suzu jer ne podnosi laži i malverzacije.

Sutra uveče je izbacivanje iz kuće Velikog brata, a nominovani su Top, Maja Nikolić, Aneta, Vendi i Slavko.

http://www.youtube.com/watch?v=_aFcmRssUik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track