Uloge koje se ponavljaju u rijalitijima: Zavodnica, svađalica...

Uloge koje se ponavljaju u rijalitijima: Zavodnica, svađalica...

Stars -
Svaki rijaliti ima svoju zavodnicu, svađalicu, par i osobu za primer

Sve je već viđeno. Iako je od prvog rijalitija u našoj zemlji prošla decenija, učesnici Farme i Velikog brata koje ovih dana gledamo na malim ekranima nimalo se ne razlikuju od svojih prethodnika. Svaki rijaliti ima svoju zavodnicu, svađalicu, par i osobu za primer...

TIP 1: Zavodnica - Ava Karabatić kao Marijana ČvrljakSvakom gledaocu je jasno da je hrvatska starleta Ava Karabatić u potpunosti ušla u lik Marijane Čvrljak. Ona od prvog dana igra na kartu ljubavi i seksa pred kamerama. Ruku na srce, ne onog pravog seksa kakav nam je priredila njena zemljakinja, već simuliranog. Ona je najpre zavela Uroša, a onda se bacila na Željka. Odlično se snalazi.

TIP 2: Miran i povučen - Dragutin Topić kao Ivan LjubaUlogu osobe za primer oličava Dragutin Topić Top. On je miran, smeran, moralan, porodičan, tih i korektan čovek, a takav je bio prvi pobednik “Velikog brata” Ivan Ljuba. Top se do sada nije ni sa kim posvađao, a svako ko je pokušao da ga isprovocira nailazio je na zid, jer on ne pada na provokacije.

TIP 3 : Par - Stanija i Filip kao Kaća i BaneLjubavni par na aktuelnoj “Farmi” koji je nasledio Kaću i Baneta jesu Filip i Stanija.Oni su svet za sebe i svesni su da su zajedno jači, istovremeno uviđajući da su parovi u rialitijima najbolje prolazili. Oni su ispunili ljubavni momenat koji ima svaki rialiti po scenariju. Njihovi sledbenici su Danijel i Jovana, koji ne kriju više ni emocije ni strast.

TIP 4: Svađalica - Maja Nikolić kao Miloš Bojanić...Maja Nikolić je preslikala ponašanje Miloša Bojanića sa farme i prenela ga u „Velikog brata“. Uvek ima komentar i želi da je njena poslednja. Sličnu ulogu ima i Vesna Rivas, koju svi farmeri poistovećuju sa Milošem Bojanićem. Vesna je za manje od sedam dana uspela da se posvađa sa svima i da uspešno odigra ulogu “sama protiv svih”. Očigledno sigurna u glasove publike koji sažaljevaju takve učesnike, iskopirala je u potpunosti Bojanića, kojeg je ovakav model ponašanja odveo do pobede.Odnedavno Vesni se pridružila i Zorica Marković, koja igra istu ulogu. Nakon nekoliko taktika i iskustva u rialitiju, shvatila je da je uloga svađalice uglavnom isplativa.

TIP 5: Bivša - Jovana kao Dragana MiloševićPošto producenti za svakoga imaju ulogu, odnosno model ponašanja koji bi učesnici trebalo da slede, tako su ubacili i bivšu devojku Filipa Panajotovića, manekenku Jovanu Nikolić, sa kojom maneken ne razgovara. Ta priča nas neodoljivo podseća na ubacivanje „Grandove“ balerine Dragane Milošević na “Farmu” u kojoj su nekada bili Nemanja i Milena. Međutim, Jovanu Filip ne zanima uopšte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track