Maja Nikolić: Soraja je plastični transvestit!
Foto: Damir Dervisagic

Intervju

Maja Nikolić: Soraja je plastični transvestit!

Stars -
Pevačica tvrdi da je Vučelićeva najveće zlo u kući Velikog brata i da je povlašćena u rijalitiju jer iza nje stoji sponzor koji je gura do pobede

Odavno je poznato da Maja Nikolić nema dlake na jeziku, a ovoga puta sve najgore izgovorila je o Soraji Vučelić.Pevačica, koja je samo nekoliko dana pre velikog finala „Velikog brata“ napustila kuću na Košutnjaku, kaže da iza starlete stoji dečko zbog kojeg je ona povlašćena u odnosu na druge učesnike. U intervjuu za Kurir Maja priča o svojim odnosima sa ukućanima i objašnjava zbog čega se pomirila s Vesnom Vukelić Vendi.♦ Da li si očekivala da ćeš izaći pre finala?- Očekivala sam da ću izaći mnogo ranije jer sam šest puta bila nominovana. Posle incidenta sa Sorajom, kad mi je zabila šlag u lice tri puta jače nego ja njoj, mislila sam da ću ostati u kući. Meni je „Veliki brat“ super iskustvo. To je odličan šou, a ja sam prihvatila da u njemu učestvujem isključivo zbog para. Inače, u kući polovina ljudi ima dijagnozu.♦ Pretpostavljam da, između ostalih, misliš i na Soraju.- Soraja očigledno ima nekog jakog tipa koji stoji iza nje. Ona je povlašćena u odnosu na ostale. Ostala je u kući i kad me je udarila. Posekla mi je usnu, a njoj je pukao samo kapilar, jer je operisala nos, usta, grudi, jagodice, guzu... Nisam je udarila, samo sam je šljapnula.♦ Zašto je povlašćena?- Možda ima jakog sponzora. Sami izračunajte koliko para je uloženo u njene operacije, a ona je ipak starleta na početku karijere.♦ Baš si ogorčena na nju.- Ona je zlo, nema hrabrosti da ti u oči kaže šta misli i radi gadne stvari. Top je brisao ve-ce iza nje jer ona neće da očisti svoja govna, koja su po kazančetu. Patikama stane na dasku od šolje i jedva nacilja rupu jer ima ogromnu silikonsku guzicu. Ona je prazna plavuša koja nema šta da kaže, sva je plastična i izgleda kao transvestit.♦ Mnogima je Dragutin Topić favorit, a neki komentarišu da je vrlo dosadan. Šta ti misliš o njemu?- Top i treba da bude favorit. On je od svih tamo najmoralniji i ljudina je.♦ Slavko kaže da si mu se nabacivala.- Laže. On je tražio da se pomiri sa mnom. Neki su mi pričali da me zaljubljeno gleda. Stalno me je jurio.(M.D.)

Maja Volk je veliki borac♦ Kakva je Maja Volk?- Veliki je heroj jer je preživela rak. Ne može ništa da joj se zameri jer je veliki borac. Možeš da zamisliš koja je to golgota da živiš na voćnim šejkovima do kraja života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track