FARMA: Duelisti su Vesna i Goca
Foto: Youtube

FARMA: Duelisti su Vesna i Goca

Stars -
Vesna je od Farmera dobila najviše štapića, a Goca glumica je imala najmanje glasova publike

Duelisti ove nedelje su Vesna i Goca.

Vesna je dobila najveći broj štapića, a Goca je imala najmanje glasova publike.

Farmeri su Vesni dali 14 štapića, a Memu 5.

Većina Farmera je pohvalila Memu da je dobar čovek i da je veoma duhovit i zanimljiv.

Saška mu je rekla da pripada klanu, i da je zato dala štapić Vesni. Era je rekao da je Memo super farmer, ali da se on nije zakačio sa Vesnom i da se ona setila da mu čestita slavu uz Uskrs.

Zorica je isto nahvalila Memu i rekla da joj se nije svidelo što su se on i Goca dogovorili da on bude sluga jer to nije po pravilima.

Stanija je rekla za Vesnu da je napala Filipa bez razloga i pitala se da li je ona luda ili svi ostali. Ljuba je izjavila da je devojka koja vodi intervjue izbacila Vesnu iz kupatila jer prisluškuje intervjue i nazvala je lažovom.

Vesna je rekla da je ovo za nju nije ništa novo i da ona misli da na Farmi postoje 3 ili 4 osobe koje imaju stav. Ona je usput napala Ljubu da dobija informacije iz spoljnjog sveta.

Memo je nahvalio sve Farmere. "Svi ljudi ovde su kvalitetne ličnosti i jake ličnosti. Svako ima neku svoju fintu, ali mislim da je ovo jedna fina raja. Svi su fenomenalni ljudi."

Ovonedeljne sluge su bili Vesna Rivas i Memo.

Gazdarica Goca Božinovska, koju je za gazdu postavila Marija Petronijević, za muškog gazdu odredila je Memu, a za ženskog Vesnu Rivas.

http://www.youtube.com/watch?v=0hEoajh-pqs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja