Lidija Panajotović: Filip i Stanija su na emotivnom ostrvu
Foto: Youtube

Lidija Panajotović: Filip i Stanija su na emotivnom ostrvu

Stars -
Ako njega to čini srećnim, ako je to neko emotivno ostrvo na kojem se on nalazi sa njom, neka oaza gde nalaze spokoj i jedan i drugi i neka tampon zona, okej, onda je to meni u redu, rekla je Filipova mama

Filipova mama Lidija je rekla da Filip nije svestan nekih stvari, ali da razume zašto su zajedno i da su jedno drugom "ostrvo" na koje beže da se sklone od ostalih Farmera.

"Ako njega to čini srećnim, ako je to neko emotivno ostrvo na kojem se on nalazi sa njom, neka oaza gde nalaze spokoj i jedan i drugi i neka tampon zona, okej, onda je to meni u redu. Ja mislim da Filip nije svestan nekih stvari. Pokušali su da mu sugerišu, on to nije hteo da prihvati jer za njega je to dogovor sa njom. Emotivni, vizuelni za njega je taj dogovor zakon", izjavila je Lidija, majka Filipa Panajotovića u emisiji "Magazin in“.

Ona tvrdi da njen sin nije svestan nekih stvari, a da Stanija ima nekoliko lica i da se u svakom trenutku ponaša veoma proračunato i da je svesna kamera, publiciteta i javnosti i koketira sa svima.

Majka mladog Panajotovića kaže da je tu vezu shvatila kao neki vid zaštite jedno drugog dok su na imanju, ali se nada da je to sve.

Lidija je pominjala i aferu sa Marijom Petronijević, samo izgleda da ona nije gledala dobro taj deo, jer je tu aferu pokrenuo upravo njen sin Filip, a ne Stanija.

http://www.youtube.com/watch?v=MFIjHmbLpIs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja