Žarko: Srbiji fali hrana, nemam gde da jedem patku!
Foto: Youtube

Žarko: Srbiji fali hrana, nemam gde da jedem patku!

Stars -
Ovde je mnogo dobra hrana, ali ovde se više gleda količina nego kvalitet. Mnogih stvari ovde uopšte nema, nigde nema da se jede patka, nigde nema stvari koje su inače mnogo dobre. Ideš po restoranima i svugde ima isto, rekao je blizanac

Žarko Stojanović bio je gost u jutarnjem programu na televiziji Happy i pričao je šta mu se dopada u Srbiji. Pobednik Velikog brata je nabrajao mnogobrojne razlike između nas i francuza.

U Srbiji su, kako kaže, mnogo kulturniji ljudi, pametniji, zgodniji. Više mu se dopada kada mu nepoznata osoba pruži ruku pri upoznavanju, nego da ga zagrli i izljubi, što je slučaj u Parizu.

Kaže da su Srbi viši od Francuza, a kroz razgovor mu delujemo čak i pametniji. Voditelj je pitao Žarka šta je to što fali Srbiji u odnosu na Francusku i obrnuto. Kaže da mu kod nas fali hrana.

"Ovde je mnogo dobra hrana, ali ovde se više gleda količina nego kvalitet. Mnogih stvari ovde uopšte nema, nigde nema da se jede patka, nigde nema stvari koje su inače mnogo dobre. Ideš po restoranima i svugde ima isto", rekao je blizanac, na šta je voditelj zaključio da Srbiji fali hrana koja nije tipična za Srbiju.

Što se tiče Francuske, kaže da njoj fali bezbednost.

"Ovde je mnogo bezbednije nego tamo. U Parizu ima stotine kvartova koji su opasni i za koje bih ti ja rekao da ne ideš tamo", zaključuje Žarko.

Za kraj, Žarko je dodao da se oseća kao pravi Beograđanin, na šta se voditelj našalio jer je živeo u Zemunu dok nisu otižli za Pariz.

http://www.youtube.com/watch?v=5nfcM5ML-sY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track