U TAJNOSTI: Aleksandra Perović čeka prinovu!

U TAJNOSTI: Aleksandra Perović čeka prinovu!

Stars -
Izvor blizak pevačici otkriva da Aleksandra vešto krije trudnoću jer otac njenog deteta ne želi da se njegovo ime nađe u javnosti

Rode će uskoro sleteti i kod poznate pevačice Aleksandre Perović, nekadašnjeg vokala grupe Mobi Dik, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, a iako ona vešto krije da je u drugom stanju, spekuliše se da je otac njenog deteta, izvesni Boban Jablan, diplomata iz Beograda.

Izvor blizak pevačici otkriva da Aleksandra vešto krije trudnoću jer otac njenog deteta ne želi da se njegovo ime nađe u javnosti.

"Odavno je poznato da Aleksandra ne govori o svom izabraniku, a sada čak i trudnoću krije jer on to zahteva od nje. Ona je u četvrom mesecu trudnoće, ali pošto on o tome ne želi da se polemiše u javnosti, skoro da nikome nije saoštila lepu vest. Samo nekoliko ljudi zna da je Aleksandra trudna", počinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da je Perovićeva u vezi sa izvesnim diplomatom.

"Aleksandra je već nekoliko godina u vezi sa Bobanom Jablanom, on je diplomata, ali ona o tome nikada nije pričala u javnosti. Oni su čak nekoliko puta i prekidali vezu, ali sada su zajedno. O tome koliko ona krije svoju vezu s njim svedoči i to što čak i kad idu zajedno na putovanja, ona nakon toga nikada i nigde ne objavljuje fotografije s njim", kaže izvor.

Pevačica izgubila bebu sa biznismenom!

Još jedan od razloga zbog kojih Aleksandra ne želi da prizna da je u drugom stanju jeste i to da je 2008. godine izgubila bebu, a tada je to javno priznala. Ona je tada bila u vezi sa izvesnim Draganom Marjanovićem, koji je više decenija stariji od nje, a bebu je izgubila u petom mesecu i tada je prolazila kroz veoma težak period, što je i sama priznala.

"Uspela sam sve nekako da potisnem, da ne razmišljam o tome šta mi se dogodilo kako ne bih pala u depresiju. Prihvatila sam da je to moralo da se desi i da nisam mogla ništa da promenim. Pošto je termin za porođaj bio u julu, moram priznati da sam taj period najteže podnela, ali sam sada mnogo mirnija. Tih dana sanjala sam san u kojem sam imala kontakt s detetom koje je u mojoj mašti bilo rođeno pre vremena. Ne znam kako to da objasnim, ali bilo je užasno stvarno i probudila sam se plačući toliko glasno da je Dragan pomislio da mi se nešto strašno dogodilo", pričala je Aleksandra tada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track