FILIP SE ŽALI AKIJU: Stanija je debil!
Foto: Printscreen

FILIP SE ŽALI AKIJU: Stanija je debil!

Stars -
Nakon svađe sa Stanijom Filip je razgovarao sa Akijem i rekao da ne zna više šta joj je i da se ponaša kao debil

Stanija je oped napala Filipa, dok je on nešto kasnije, ni manje ni više, ogovarao svoju dragu sa Akijem.

Naime, starleti smeta to što maneken nikad nije na njenoj strani i što uvek ćuti kada je neko napadne. Ona ga je pitala da li on vezom smatra samo to kad mu "bleji na ramenu". Filip je rekao da preteruje, što je Staniju dodatno iznerviralo.

"Ne, nikada ja tebe neću razmeti", rekla je Stanija a Filip je pitao zašto toliko razočarana.

"Zato što si divan i zato što si muškarac za mene", rekla je ironično starleta i dodala: "Ti ništa ne znaš! Ni kako da budeš muškarac, ni šta da kažeš. Samo znaš za sebe! Samo hoću da izađem i da nastavim sa svojim životom", rekla je Stanija.

Nakon ove svađe Filip je razgovarao sa Akijem i rekao da ne zna više šta joj je i da se ponaša kao debil. Aki je rekao manekenu da ga Stanija samo koristi i da očekuje da on nešto kaže i da je brani kad se posvađa sa nekim, kao i da starleti neće biti ništa ako Filip izađe, jer je namazana.

"Stanija je najnamazanija na Farmi. Ona sve zna za svakog, a glumi nevinašce. Veovatno i ljudi napolju misle da je ona nevinašce", rekao je Aki i dodao da Filip treba i dalje da ćuti kada se ona posvađa sa nekim, jer ona samo želi da ga zavadi sa ostalim farmerima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track