BRAŠNO ILI ŽIVOT: Ekrem "zvezda i ne može sa svima"
Foto: Youtube

BRAŠNO ILI ŽIVOT: Ekrem "zvezda i ne može sa svima"

Stars -
Farmeri su opet dobili priliku da osvoje brašno, međutim, sada je igru kočio upravo onaj najglasniji - Ekrem

Farmeri i dalje nemaju hleb na imanju, a sada zahvaljujući Ekremu Jevriću.

Iako je on uvek najglasniji kada nema hleba i sve Farmere tera da traže brašno od zadruge, upravo je on sabotirao čitav zadatak.

Zadruga je kao uslov za dobijanje brašna opet dala isti zadatak. Farmeri moraju da se vežu jedni za druge u paru, s tim da zadruga odredi ko će biti sa kim vezan.

Ekremu se to nikako nije dopalo, i on jedini nije digao ruku, a njemu se ubrzo pridružila Vesna Rivas. Kada su Fameri to videli, bili su u šoku i počeli su da viču na njega.

"Ekrem nas tera sve da ustanemo i vičemo"Brašno, brašno", a sada kad smo dobili mogućnost da dobijemo brašno, on je rekao da neće da učestvuje! To stvarno nije u redu. Mi odvajamo za njega tunjevinu, sardinu, i rakiju, kao da je on nešto posebno ovde, a on neće ništa za nas da uradi.", žalio se Filip Mitrović.

Ekrem je rekao da je on zvezda i da njega gleda ceo svet. "Ja sam zvezda. Ja ne mogu da se igram sa vama. Mene gleda ceo svet!", rekao je Ekrem, a Vesna Rivas je rekla da sve njih gleda ceo svet.

"Meni ne treba hrana uopšte. Samo mleko i hleb. Ionako nemamo uopšte hrane ove nedelje. Sluge su loše, gazdarica je loša.", pričao je Ekrem, a farmeri su zaključili da se on "prepio" i da zato pravi haos.

http://www.youtube.com/watch?v=Ep7ZyKcTFWw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja