Vesna Rivas: Mećava je nula, samo menja marame i patike!
Foto: Youtube

Vesna Rivas: Mećava je nula, samo menja marame i patike!

Stars -
Pevačica pohvalila Akija i rekla da je mnogo bolji od Mikija Mećave

Vesna Rivas je pohvalila Akija i Filipa kako su sjajno odradili zadatak sa vodom.

Ona je pohvalila Akija "Ti kad se budeš svađao sa Mikijem Mećavom, možeš slobodno da mu kažeš da si pokazao više za 70 dana nego on", rekla je Vesna.

Pevačica je rekla da je Miki Mećava nula i da ne zna da sprema, samo da "kucka". "On samo šeta i menja one njegove marama, i patike kojih ima 25 komada, jesi video?", pitala je pevačica Akija koji je blistao od zadovoljstva što ga konačno neko hvali.

"Ja imam mlađeg sina i vidim kako se trudiš, veruj mi da sam ponosna na tebe. Ja nisam Goca Božinovska, ja samo čekam da se pokažete i to ste pokazali.", rekla je Rivasova.

Vesna je ispričala i jednu anegdotu kad su ona, Miki Mećava i Stoja sedeli zajedno i pričali ko šta od pevača zna da radi. Rivasova se pohvalila "Ja sam trgovac, uspešan, umem da radim kozmetičke tretmane, novinar sam, a mogu i u print medijima da radim.", rekla je Vesna, i dodala da je bila šokirana jer su Miki i Stoja izjavili da oni samo umeju da drže mikrofon. "Šta ćeš da radiš ako ti pukne glas?", pitala se Vesna, dok je Stoja odlazila na nastupe u dijaspori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja