SEKSI PIJACA: Staniju hteli da skinu u tange!
Foto: Printscreen

SEKSI PIJACA: Staniju hteli da skinu u tange!

Stars -
U želji da dođu do veša najaktuelnije starlete, prodavci na pijaci su zahtevali da sa sebe skine grudnjak i helanke

Ni pijačari nisu kao što su nekada bili, naročito kada je reč o onima koji prodaju hranu učesnicima Farme, u šta se uverila Stanija Dobrojević kada su joj u zamenu za potrepštine tražili da skine svu garederobu.

U želji da dođu do veša najaktuelnije starlete, prodavci na pijaci su juče zahtevali da sa sebe skine grudnjak, a za uzvrat bi dobila potrebne namirnice za svoje farmere. U prvom momenatu, novopečena gazdarica ostala je zatečena, a onda se snašla i rekla:"Ne mogu da vam dam brus, nemam ga na sebi.

No, nije se na tome završilo. Uporni u svojoj nameri, prodavci su insistirali da joj opipaju leđa kako bi se i sami uverili da starleta govori istinu. Jedan od prisutnih opipao joj je leđa, a kada se uverio da ispod dukserice ima samo minijaturnu treger majicu, nije se zadovoljio time, već je otišao korak dalje, insistirajući da Stanija skine helanke.

Uvidevši da je vrag odneo šalu, u ceo slučaj umešao se mentor Proka, koji je stao u njenu zaštitu obrazlažući prodavcima da joj ni donji veš nije valjan.

"Ako joj skinete te helanke, ostaće samo u onim gaćicama na vrpcu", pokušavao je Proka da se seti pravog naziva gaća. A onda mu je Stanija pomogla, rekavši:"Imam samo tange na sebi, ne mogu da vam dam ovo, ostaću gola.Čim se vratila na imanje, svoje iskustvo sa pijace Stanija je podelila sa ostalim farmerima.

"Samo zahvaljujući Proki, sa pijace se nisam vratila u tangama - rekla je ovonedeljna gazdarica."Seljaci na tezgi za hranu su hteli da me skinu skroz", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track