Tanja Savić: Odsekla bih dojke ko Anđa

Uplašila se

Tanja Savić: Odsekla bih dojke ko Anđa

Stars -
Šta će mi grudi ako ne mogu da budem pored svoje dece kada sam im najpotrebnija, izjavila je pevačica, koja je uradila kompletan pregled grudi

Tanja Savić je priznala da se, nakon što je čula da je Anđelina Džoli odstranila dojke zbog rizika od raka, uplašila da i nju ne zadesi ista sudbina, pa je odmah otišla na detaljan pregled grudi.

"Tačno je da sam uradila ultrazvuk grudi i, hvala bogu, za sada nema nikakvih promena. Volela bih da uradim i DNK analizu kojom bi se utvrdilo da li imam genetsku predispoziciju da obolim od ove bolesti, ali takva analiza se, nažalost, još uvek ne radi u Srbiji. Koliko ja znam, u mojoj porodici nije bilo obolelih od raka dojke, ali je bolje sprečiti nego lečiti.

Dala sam krv da mi se uradi tumor marker jer ne želim ništa da prepustim slučaju, a rezultati će biti gotovi za nekoliko dana", izjavila je pevačica.

Dodala je da bi, kada bi joj lekari kao kod Anđeline utvrdili visok rizik da dobije rak, odstranila dojke kao i ona, uz obrazloženje: "Šta će mi grudi ako ne mogu da budem pored svoje dece kada sam im najpotrebnija?".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track