(NE)OČEKIVANO: Jelena Karleuša otkazala pres konferenciju

(NE)OČEKIVANO: Jelena Karleuša otkazala pres konferenciju

Stars -
Pevačica ni njena pres služba nisu želeli da komentarišu razlog otkazivanja konferencije
1 / 7

Jelena Karleuša nije se sastala sa novinarima danas u tri, kako je bilo planirano, a razlog otkazivanja konferencije nije saopšten.

Pevačica, koja je najavila da će danas razjasniti sve oko nastupa na Ušću - koliko je ljudi zaista bilo u publici, zašto je oprema zakazala, ali i ko su oni koji je, kako tvrdi, sabotiraju, ipak je odustala od pres konferencije. Ni ona ni njena pres služba nisu želeli da komentarišu razlog otkazivanja konferencije.

Podesetimo, Jelena Karleuša dala je Kuriru ekskluzivan intervju posle koncerta u kojem je rekla da je ona profesionalac i da joj nije potrebna multimedija da bi imala vrhunski koncert.

"Da nisam na sceni rekla da multimedija ne funkcioniše, to niko ne bi ni primetio. Kad se sva tehnika stavi na stranu, moj performans, igranje i pevanje, igrači, kostimi, scena, zvuk, svetlo, sve je bilo spektakularno, što neki domaći izvođač do sada nije priredio. U tom smislu sam prezadovoljna i presrećna što se moj san ispunio", rekla je Karleuša u intervjuu Kuriru.

JK je izjavila da se ne slaže s procenama da je pevala pred 10.000 ljudi, već ističe da je, prema zvaničnim podacima, okupila 40.000 fanova. Za tehničke probleme koji su se dogodili krivi samo sebe.

http://www.youtube.com/watch?v=o51LlDO5W3A
http://www.youtube.com/watch?v=342xLSowlHk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track