SUĐENJE STANIJI DNO: Farmeri osuli paljbu po starleti!

SUĐENJE STANIJI DNO: Farmeri osuli paljbu po starleti!

Stars -
Farmeri su igrali igru istine koju su iskoristili da napadnu starletu, kojoj u jednom trenutku nisu dozvolili ni da se brani

Kako se približio kraj Farme 4, optužbe protiv Stanije su sve češće i veoma žestoke.

Ona je na ranijim sastancima izabrana za najmanje vrednu, za najvećeg manipulatora i foliranta ...

Farmeri su u igri istine morali da postavljaju pitanja jedni drugome, ali celo veče na tapetu je bila Stanija.

Memo je napao starletu zbog toga što mu je rekla da ona ima strategiju, a to sada negira. On je podsetio da mu je rekla da je Vlada Vuksanović pobedio u Survajveru jer je lep i da će Filip i ona da pobede jer su lepi te da će mladi glasati za ljubav.

Takođe, Memo je preneo da je Stanija tada rekla da je Vlada Vuksanović lepši od Filipa. Stanija je ovo oštro demantovala, nazvavši Memu ljigavacem koji sve izmišlja. Zatražila je da Zadruga publici pusti taj snimak, ako postoji, na kome ona to priča Memu.

I Filip Mitrović se obršio na Staniju.

"Kako te nije sramota da se ponašaš tako nadmeno i bezobrazno. Spremio sam pirinač za tebe i Filipa, jer ste me zamolili, a čim sam otišao šest koraka od vas, počeli ste da me ogovarate", rekao je Filip.

Filip se nije na tome zasutavio , nego je dodao i da je Stanija slala srca Šarenom kada je gostovala Mira Škorić i da mu je poručivala u kameru "Ne brini Šareni, ovo je sve samo igra!"

Stanija je rekla da nikome nije slala srca, a Mitrović je prekinuo :

"Kako te nije sramota. Tvoja guzica ništa ne zna da spremi. Ti si ološ! Ljudi, ova devojka je dno-dna! Sve sam video, ti si đon!", vikao je Filip koji je vidno izgubio kontrolu.

Dobrojevićeva je pokušala da se odbrani i da nešto kaže, ali Ljuba i ostali farmeri u glas su govorili: "Ne možeš ti ništa da kažeš! Ne smeš da odgovoriš."

Seksi Sandra je postavila Staniji pitanje zašto je plasirala priču da je Danijel gej, a Stanija je rekla da se o tome pričalo po farmi i da su krenuli intervjui pa je ona odmah pitala Danijela šta se dešava.

Danijel je rekao da su Filip i Stanija dokazali ko su i šta su.

"Ja neću da dokazujem ko sam i šta sam i nije mi bitno ko šta misli o meni. Ne znam šta se tu desilo, stižu mi pitanja i intervjui o tome i ja budala, branim Staniju, skačem za nju i svi mi zameraju zbog nje.", vikao je Danijel.

"Šta se dešava u tvom mozgu? Da li si ti normalna? Ti kad izađeš, tebe treba da bude sramota. Sve znam šta si govorila. Sve si mi iza leđa govorila. Ispao sam budala, nisam gledao svoj posao, ispao sam najveći kreten.", završio je Danijel, dok Stanija nije imala priliku da objasni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track