Vesna Rivas: Nisam imala nijedan sukob na Farmi!

Vesna Rivas: Nisam imala nijedan sukob na Farmi!

Stars -
Pevačica je rekla da je na Farmi bila sama protiv svih i da su sukobe započinjali drugi, a nikad ona sama

Pevačica Vesna Rivas je treći izbačeni finalista.

Pre nje, Farmu su napustile Saška Karan i Jovana Nikolić.

Ona je odmah na početku po ulasku u studio rekla da se oseća odlično.

"Vesna Rivas koju ste gledali na Farmi je bila Vesna Rivas, ali oni su iz mene izvukli ono najiskrenije, najdirektnije. Izvukli su osobu koja uzvraća đonom. Ja nijedan jedini sukob nisam imala. Osećam se kao da sam sama na svetu i nosim svoj krst. Budi svoj, to je slogan nas Zemunaca.", počela je Vesna uzbuđeno.

Pevačica kaže da je na Farmi bila 80 odsto svoja. A, inače je izuzetno druželjubiva i ima fantastičan odnos sa ljudima. Čak je pomenula i cifru od 600 ljudi u publici u njenoj emisiji. "U rijalitiju vam ne dopuštaju da vi budete vi.", zaključila je.

"Ja sam bila sama protiv svih. Tamo, na farmi, nema drugarstva ni prijateljstva. Ja sam neko ko rešava problem, sad i ovog trena. Ako čuvam u sebi problem, pravim mržnju. Ne znači da mrzim Staniju ako smo se posvađale. Popričaću sa njom kao odrasla i starija osoba.", objasnila je Rivasova.

Priznala je da je rešavala probleme sa kim je mogla da razgovara i da je htela da izvuče od Stanije i Filipa zašto su bežali od svih. "Nepoštovanje prema svima je njen problem, a ja sam joj lepo kao odrasla osoba sve rekla."

Pevačica je rekla da je Stanija svojeglava, da ima svoj cilj koji je što više medijskog prostora i izdizanje iznad svih. Nju je pomenula i kada je voditeljka upitala ko su najveći egocetrici na Farmi. "Filip je isto veliki egocentrik, samo je on malo nesiguran, ali najveći egocentrik je Aki. On ima baš razvijen ego."

Za svoj odnos sa Gocom je prokomentarisala rečima "Goca ima problem u glavi. Nisam uspela da promenim to, mada sam pokušavala poslednjih 10 godina. Problem je u njoj, a ne u meni. Ako vas neko provocira i ponižava sve vreme i non stop priča o vama, vi morate da budete oštri.", završila je svoje izlaganje Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track