SEVERINA OSTAVLJENA: Puši cigarete i strastveno pleše

Podgrejala priče

SEVERINA OSTAVLJENA: Puši cigarete i strastveno pleše

Stars -
Muziku i tekst sam napisala dok sam bila trudna, napisala je pevačica

Hrvatske pevačica Severina Vučković je objavila spot za autorsku pesmu “Ostavljena”. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila spot i napisala da je su je “svi molili da ovu pesmu ne zapostavi i da snimi spot za nju”.- Ova pesma je posvećena svim ženama – napisala je pevačica na svom profilu. -Muziku i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pesama „Pogled ispod obrva“ ili „Šta me sad pitaš šta mi je“. Dok smo snimali album ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album su me molili da je ne zapostavim i da za nju snimim spot. Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimak sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa.

"Dajte mi viski, noćas nisam za vino", stihovi su Severinine pesme. Inače, Seve u spotu puši i strastveno pleše i peva sa igračem.

U medijima se već spekuliše da se opet posvađala sa Milanom Popovićem, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali da je ovim spotom “podgrejala” priče o tome.

http://www.youtube.com/watch?v=onqRIuLnr8A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track