FILIP OTKRIO: Stanija ispunila obećanje prvo veče!

Imali seks odmah po izlasku sa Farme

FILIP OTKRIO: Stanija ispunila obećanje prvo veče!

Stars -
Da, bilo je seksa prvo veče kad smo došli kod Stanije, pohvalio se Filip Panajotović

Otkad su napustili Farmu, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ne prestaju da se pojavljuju u medijima.

"Da, bilo je seksa prvo veče kad smo došli kod Stanije", rekao je Filip Panajotović, dirketno u kameru emisije “Glamur”, koja će se emitovati u nedelju, u 20,00 na televiziji Hepi. "Bilo je sjajno!"

Ovaj zaljubljeni par, kojima jedni predviđaju sjajnu budućnost, neki brzo raksid, trenutno živi u domu starlete u Novom Sadu, a gotovo svakodnevno im pristižu ponude da žive u Beogradu, Kanadi..i to potpuno – besplatno!

"Do sada sam bila sa pravim muškarcima, Filip je nešto drugo", rekla je Stanija Dobrojević novinaru Ognjenu Nestoroviću, koji ih je sa svojom ekipom pratio jedan dan u Novom Sadu. Onda se startleta brzo ispravila "Naravno da je sa Filipom najbolji seks."

Nije propustila da ekipu “Glamura” odvede do Ekonomskog fakulteta, gde završava ispite, podsećajući da je njen pokojni otac završio dva fakulteta, bio ugledni političar, ali da je stradao u ratu, a ona sa majkom i bratom se uputila u Srbiju sa jednom kesom.

Na jesen pokreću svoj biznis, a do tada Stanija se bori protiv svoje želje da se slika golišava i istovremeno brani Filipu da takve slike kači na fejs.

"Sve je morao da obriše! Kakav je to muškarac koji se skida i pući na slikama!?", rekla je Stanija. Filip je, kažu, daleko manje ljubomoran, ali da mu smeta kad uveče, posle deset Staniji stižu poruke, na koje on skače da odgovara.

Starleta je podvukla da su joj svi muškarci do sada kupovali mnogo poklona, ali od Filipa ništa nije dobila, s tim što je zadovoljna što joj svako jutro donosi kafu u krevet.

Oboje su izneli i mišljenje okoline, s tim što je Filip rekao da su mu drugovi čestitali i pohvalili njegov izbor, a Stanijino društvo je komentarisalo "Šta će ti on?"

http://www.youtube.com/watch?v=3jj8D0UTyUg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja