SKANDAL: Karleušu izbacili iz Trokadera!

Pevačica isprovocirala menadžment kluba u Budvi

SKANDAL: Karleušu izbacili iz Trokadera!

Stars -
Prekinuli smo nastup zbog njenog nedoličnog ponašanja. Izgovarala je pred mlađom publikom ružne reči i lizala nekog dečka, kaže menadžer Rajko Nikolić; Naoružana osoba pokušala je da se popne na binu, zbog čega je Jelenino obezbeđenje munjevito reagovalo, tvrdi Karleušina služba za odnose s javnošću

Obrukala se u Budvi.Jelena Karleuša doživela je još jedan debakl. Njen nastup u „Trokaderu“ na otvorenom prekinut je nakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!Glumila zvezdu- Karleuša je bila plaćena da peva do jedan sat, ali je iz kluba izbačena već oko ponoći. Stigla je vidno nervozna i sve joj je smetalo. Kada su je isterali, nisu joj dali čak ni da pokupi klavijature i miksetu, već su joj ih vratili tek juče. Razlog za ovakvu reakciju menadžmenta „Trokadera“ na otvorenom leži u tome što je ona sa bine psovala i što je imala krajnje neprimerene koreografije s obzirom na to da je u publici bilo i dece. Nije želela da napravi pauzu, što je praksa u klubu, glumila je zvezdu, pa joj je na kraju prišao jedan od vlasnika, uzeo mikrofon i rekao da odmah napusti klub sa svim svojim ljudima - otkriva sagovornik Kurira. Da je njen nastup završen neslavno potvrđeno nam je zvanično i u „Trokaderu“.Plaćena unapred- Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unapred - rekao je za Kurir Rajko Nikolić, menadžer „Trokadera“, i dodao da je „gnusna laž da je Karleušu bilo ko napao“:- Nije ona manijak pa da neko vadi oružje na nju! Čista izmišljotina! Njeno obezbeđenje nije imalo zbog čega da reaguje, što će i sami potvrditi. Uostalom, policija, koja je i te večeri bila ispred kluba, intervenisala bi da je bilo incidenta.

Obezbeđenje me zaštitiloKarleuša je juče popodne na Tviteru postavila link za tekst na Fejsbuku sa naslovom „JK vesti: Karleuša izazvala kolaps saobraćaja u Budvi/Koncert prekinut zbog ugrožene bezbednosti“. U njemu je između ostalog navedeno:- Kao što je i najavljeno, JK je održala koncert pred više od 5.000 ljudi u Budvi, na šetalištu... Publika je u transu pevala i igrala uz svoju ljubimicu, a najvatreniji fanovi na binu su joj bacali cveće i plišane igračke. Ipak, da i najveće zvezde mogu da dožive neprijatnost na svojim koncertima, pokazatelj je to što je u jednom momentu naoružana osoba pokušala da se popne na binu, zbog čega je pevačicino obezbeđenje munjevito reagovalo, sprečilo napadača u nameri i pevačicu odvelo na sigurno štiteći je svojim telima. Ovaj incident neće uticati na njene unapred rasprodate nastupe na primorju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track