ISPOVEST: Marija Šerifović privodi kraju seriju o svom životu

Devet epizoda

ISPOVEST: Marija Šerifović privodi kraju seriju o svom životu

Stars -
Planirano je da se prikaže devet dvadesetpetominutnih epizoda u kojima Marija kroz svojevrsnu umetničku ispovest priča o najvažnijim događajima iz svog života od detinjstva do pobede na Pesmi Evrovizije, rekao je reditelj Peva Vujanić

Marija Šerifović će posle operacije slepog creva sa rediteljem Pecom Vujanićem privesti kraju seriju o svom životu pod imenom "Ispovesti".Emitovanje je predviđeno za kraj godine, a plan je da gledaoci vide devet epizoda.

Pevačica Marija Šerifović je ovih dana iznenada dospela u urgentni centar da bi operisala slepo crevo. Sada se oseća dobro i preko Tvitera neprekidno šalje poruke iz bolničke sobe, pa tako saznajemo da sa bolničkim cimerima gleda "Preljubnike" i da je počela ponovo da jede.

Dva meseca pre toga ona je vredno radila sa rediteljem Pecom Vujanićem na svojoj dokumentarnoj seriji "Ispovesti". Za potrebe ovog projekta pevačica je uradila i novi muzički materijal.

"Snimili smo veći deo materijala za dokumentarnu seriju "Ispovesti". Pre nego što je Marija otišla na operaciju, snimali smo u studiju Saše Miloševića Mareta koji radi muziku za seriju koja bi trebalo da bude prikazana krajem godine. Planirano je da se prikaže devet dvadesetpetominutnih epizoda u kojima Marija kroz svojevrsnu umetničku ispovest priča o najvažnijim događajima iz svog života od detinjstva do pobede na Pesmi Evrovizije. Ideja nam je da svako slovo reči "Ispovesti" bude početno slovo pojedinačnih epizoda. Na primer slovo "I" je "Istina" u epizodi u kojoj Marija priča o sebi i svojoj porodici. Tu epizodu smo snimali u kući njenih roditelja. Slovo "P" je “Pobeda” govori o Pesmi Evrovizije. Snimali smo na različitim lokalitetima u Srbiji, zatim u Beču i Barseloni. Njen gost u serijalu je i violinista Aleksandar Ribak, koji je takođe pobedio na jednom od izdanja Evrosonga", izjavio je Peca Vujanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja