PUKLA: Karleuša traži da se ugasi Kurir!
Foto: Nebojša Mandić

Nakon Ušća pevačica zahteva da se ugase najtiražnije novine

PUKLA: Karleuša traži da se ugasi Kurir!

Stars -
Jelena zaposlene u našim novinama naziva bagrom i piše da smo najveće srpsko zlo koje raspiruje mržnju, ratove, mrak

Jelena Karleuša poziva na gašenje Kurira.Otkako je doživela debakl na Ušću, samozvana diva je skroz odlepila. Još je kivna na Kurir zbog objektivnog izveštavanja s njenog koncerta, a juče je čak preko Tvitera zatražila da naš list bude zabranjen. I to zato što smo napisali da time što hoće da se posle novog albuma pred fanovima pojavi na još većem prostoru, odnosno na Hipodromu u Beogradu, najavljuje još veći fijasko.Umislila da je bitna- Bagro kurirska! Svanuće taj dan kad će vas zauvek ugasiti kao najveće srpsko zlo koje raspiruje mržnju, ratove, mrak! Vučić vam neće pomoći - napisala je Karleuša.Ona u svom iskaljivanju besa na društvenoj mreži ne bira sredstva kako bi pokušala da naudi našem listu, koji je, na njenu žalost, uvek pisao istinu, ma koliko ona bolela. Posle Dinkića, Đilasa i Obradovića, sad se i jedna pevačica našla da preti zatvaranjem Kurira. Očigledno da je umislila da je bitan faktor u državi, a ne da je samo obična estradna ličnost koja isključivo najbeskrupuloznijim skandalima i izjavama pokušava da privuče pažnju javnosti.Pride je juče stala i u odbranu gradonačelnika Beograda, optužujući roditelje devojčice da su oni krivi što je dete neko udario.Narugala se- Napadati Đilasa zbog povređenog deteta u protestima ispred Skupštine, a ne pitati se zašto su roditelji uopšte doveli dete tu, jeste bezobrazluk - ovim rečima se pevačica narugala ljudima koji se bore za svoja najosnovnija ljudska prava.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Isključili joj telefon, nije platila računKarleuši je zbog neplaćenih računa isključen telefonski broj, pa ukoliko želi da se čuje sa svetom, mora da se oglasi preko Tvitera, i to samo kad uspe da se nakači na vajrles.

Petar Jeremić, UNS: Slobodu štampe niko ne sme da ugrozi!Prvo, ne bih udruženje novinara uopšte uvlačio u polemiku s tom osobom, jer ona ne zaslužuje da se o njoj raspravlja. To je moj lični stav. A zvanični je da slobodu štampe ne sme niko da ugrožava, a i novinari moraju da vode računa kome daju prostor u novinama. Dakle, opet, što bih ja lično rekao, ne davati joj prostor u medijima, ignorisati je, to joj je najveća kazna.

Aleksandra Janković, psiholog: Traži medijski prostor posle debaklaSa Kurirom vrlo dobro sarađujem i za sve ove godine nikad nisam imala problem. Samim tim, ako vi raspirujete mržnju, onda i ja raspirujem mržnju, a ne bih rekla da je tako. Mislim da su njeni komentari pokušaj da se ponovo vrati u medije. Jelena Karleuša je posle svog debakla ignorisana i sad kroz pretnje ponovo pokušava da privuče pažnju. Njena karijera je u padu, nema novi CD, nema uspeha na koncertima, nema ništa novo čime bi se pohvalila, pa iznalazi ovakve načine. Najbolji odgovor Kurira na prozivke je tužba.

Mnogi su pokušali... Kurir je odoleo svim napadima
Mnogi su pokušali... Kurir je odoleo svim napadima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja