Najnovije vesti

PUKLA TIKVA: Lola otkačio Minu!

Nova devojka

PUKLA TIKVA: Lola otkačio Minu!

Stars
Očigledno je da se ljubav prema Mini brzo izgubila. Možda je i njen ulazak u rijaliti program razlog zbog kojeg su se rastali, to niko ne zna, rekao je izvor

Fudbaler Milan Lola Smiljanića otkačio je Minu Milenković, manekenku koja je nedavno izmislila otmicu, i ponedeljak uveče izašao na splav sa anonimnom brinetom, s kojom je razmenjivao nežnosti, dok je samo nedelju dana ranije na istom mestu ljubio Minu.

Svi su mislili da se sportista konačno skrasio pored lepe manekenke jer su delovali i srećno, ali je fudbaler sve to demantovao kada se pojavio sa drugom devojkom.

"Prošlog vikenda su Lola i Mina zajedno došli na beogradskom splavu ljubili se, pili, nisu skidali osmeh s lica i baš su delovali kao skladan i srećan par, a onda se pre pojavio s nepoznatom brinetom, i to držeći je za ruku. Mazio je po nozi, nežno su se gledali, pevao joj je sve vreme, upoznao sa društvom, nisam sigurna da su se ljubili. Delovali su baš slatko. Na kraju su zajedno otišli sa splava držeći se za ruke", ispričao je izvor.

"Očigledno je da se ljubav prema Mini brzo izgubila i da je pukla tikva između njih. Možda je i njen ulazak u rijaliti program razlog zbog kojeg su se rastali, to niko ne zna, ali ako uđe na farmu, sigurno je da će bar nešto ispričati ukućanima", priča naš izvor.

Manekenka Mina je samo kratko rekala da ne želi da se bavi tračevima."Trenutno spremam veoma bitan ispit i nemam vremena da se bavim gradskim tračevima. Hvala na razmevanju", napisala je Milenkovićeva.

Manekenka za nekoliko dana ulazi na imanje Lisović jer je sa producentima potpisala ugovaor za učešće u rijaliti program Farma.

U Beograd se vratila zbog fudbalera

Manekenka Mina Milenković, koja je pre nekoliko meseci izmislila otmicu kako bi naudila bivšem dečku, nakon skandala otišla je u Holandiju, gde živi njen tata. Preko društvene mreže otpočela je komunikaciju sa Lolom Smiljanićem, kao i emotivnu vezu. Njeni najbliži kažu da joj je upravo sportista vratio veru i osmeh na lice, a zbog njega je došla u Beograd ranije nego što je planirala. Sportista je dočekao, izlazili su zajedno, čak su zajedno došli i na splav čiji je suvlasnik manekenkin bivši dečko, gde su javno razmenjivali nežnosti.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...