SLAGAO DA JE SLOBODAN: Marko ima verenicu!

Sve za 50.000 evra

SLAGAO DA JE SLOBODAN: Marko ima verenicu!

Stars -
Maneken Marko Vukotić rekao je na ulasku u Farmu da nema devojku i da je slobodan za romanese na imanu u Lisoviću

Marko Vukotić, koji je u nedelju zajedno sa još 26 učesnika ušao u Farmu, ima verenicu iako je javno više puta rekao da u rijaliti ulazi kao slobodan momak i da nema devojku.

Međutim, Marko već 4 godine ima devojku, Slađanu Lukić, a nedavno su se čak i verili."Kada je odlučio da ide na Farmu, Marko su prijatelji savetovali da je najbolje da uđe kao neko ko nema devojku i ko je bez obaveza jer će tako privući devojke da glasaju za njega. I tako je i uradio. Novinarima je rekao da nema devojku i da očekuje romansu u rijalitiju. Istina je da ima devojku Slađanu i da su već četiri godine u stabilnoj vezi. Ona je takođe iz Crne Gore, ali radi u Švedskoj. Vezu su održavali sve vreme tako što je on odlazio kod nje i ona posećivala njega, a nedavno su se i verili", rekao je dobro obavešten izvor i dodaje da je Marku veoma stalo do pobede u Farmi 5.

"Ova šansa, koju mu je dala produkcija, Marku mnogo znači, jer osim učešća u spotu “Milion dolara” Ane Nikolić, on je bio anoniman i planira da se probije kako ume i kako zna. Želi pobedu više nego išta, a to što ima verenicu bi mu sve otežalo. On se sa Slađanom dogovorio da će reći da nema verenicu i ona ga je podržala. Zato je on prilikom ulaska i rekao da je otvoren za sve varijante", dodao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track