ZORICA GAZDUJE: Mrzite me, ali mora da se radi!

Nela odlučila

ZORICA GAZDUJE: Mrzite me, ali mora da se radi!

Stars -
Možete da me mrzite i da mi se svetite posle, ali moraćete da radite. Tražiću dlaku u jajetu da bi živeli u čistom i da imamo šta da jedemo, poručila je nova gazdarica

Nela Bijanić, prvi farmer koji je napustio imanje, za novog gazdu postavila je Zoricu Marković. Iako je posle izlaska izjavila da joj je upravo folkerka namestila da bude sluga i da je zato prva napustila rijaliti, ona se opredelila za Zoričino iskustvo.

"Novi gazda je Zorica Marković. Žena koja je iskusna i upoznata sa svim stvarima na imanju", poručila je Nela u pismu, a Zorica je bila veoma iznenađena izborom.

"Nela, ti mene mnogo mrziš jer uloga gazde je najgora uloga. Baš sam se lepo družila i sad je kraj s tim. Ja ne volim te titule, naređenje i diktaturu, ali gazda je spona između zadruge i farmera. Možete da me mrzite i da mi se svetite posle, ali moraćete da radite. Tražiću dlaku u jajetu da bi živeli u čistom i da imamo šta da jedemo", odmah je Zorica uzela sve konce u svoje ruke.

Zorica je za svoje pomagače izabrala Marka i Suzanu, koji će organizovati ljude na imaju da bi se radilo. Zorica Marković je potom raspravljala sa Jelenom Golubović, koju je nazvala zaljubljenom i poručila joj da mora da radi i da neće više zabušavati i tako iritirati druge ukućane.

"Ja sam pošteđena i to je tajna. Ne mogu da radim teške stvari", branila se Jelena, da bi je gazdarica prekinula i rekla da će morati da radi pa makar nju diskvalifikovali.

"Jelena, nemoj da pričaš jer mene to ne interesuje. Ima da me slušaš jer sam ja gazda i moraćeš da radiš pa makar mene diskvalifikovali", odlučno je rekla Zorica i poručila ostalim ženama na imanju da će ona da se pozabavi s njom i da se više ne svađaju zbog toga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track