ISIDORA BJELICA: Jelena Golubović monstruozno laže!

Rediteljka napala književnicu

ISIDORA BJELICA: Jelena Golubović monstruozno laže!

Stars -
Nikada niko nije trpeo ovako gnusne neljudske napade i monstruozne laži kao što sam ja doživela od izvesne J.G, napisla je književnica na Tviteru

Književnica Isidora Bjelica oglasila se putem društvene mreže Tviter povodom optužbi Jelene Golubović da je izmislila da ima rak.

Rediteljka Jelena Golubović je u rijaliti šouu "Farma" iznela veoma teške optužbe na račun književnice rekavši mis Svetlani da je Isidora izmislila da boluje od kanciroma kako bi došla do novca. Mis Svetlana se poverila Jeleni Jovanović i uzela je u zaštitu.

"Ona je za moju prijateljicu Isidoru Bjelicu izgovorila da je izmislila rak da bi uzela novac i vratila dugove. Ja sam se izbezumila. Ja sam stvarno bila šokirana", poverila se Mis Svetlena Jeleni.

Književnica se povodom ove teme oglasila putem svog Tviter profila: "Nikada niko nije trpeo ovako gnusne neljudske napade i monstruozne laži kao što sam ja doživela od izvesne J.G".

Isidora se takođe zahvalila svim prijateljima i ljudima na podršci: "Hvala svima koji su se zgroženi javili".

Podsetimo, književnici Isidori Bjelici sredinom godine dijagnostifikovan je karcinom jajnika i podvrgla se veoma teškoj operaciji prilikom koje joj je izvađena materica. Bjelica se nalazila u životnoj opasnosti ali je uspela da pobedi opaku bolest.

Jelena Golubović beu dlake na jeziku
Jelena Golubović beu dlake na jeziku

Rediteljka Jelena Golubović već prve nedelje na Farmi je napala oca Jelene Karleuše, optuživši ga da je mučio ljude, tukao ih i vezivao za radijator, a Dragan Karleuša je najavio tužbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja