SVINJARIJE NA FARMI: Najgori trenuci na imanju!

Pobediće samo jedan

SVINJARIJE NA FARMI: Najgori trenuci na imanju!

Stars -
Skoro svaki dan neko fizički nasrne na neistomišljenika, pljušte psovke, uvrede, a često polete i čaše i tanjiri

Rijaliti šou Farma ušao je u treću nedelju, a već su se na imanju desile svađe, psovke pa čak i tuča između Mikija Đuričića i Marka Vanile. Kao da su farmeri ušli u rimsku arenu gde se bore dok ne ostane samo jedan. Skoro svaki dan neko fizički nasrne na neistomišljenika, pljušte psovke, uvrede, a često polete i čaše i tanjiri. Dajemo vam šest najgorih trenutaka na imanju Lisović.1. Jelena Golubović i Divna Karleuša

Otkad je ušla u "Farmu" glumica i rediteljka Jelena Golubović je u više navrata govorila o Jeleni Karleuši, njenom ocu Draganu Karleuši, a započela je i sukob sa majkom pomenute pevačice i bivšom ženom pomenutog inspektora Divnom Karleušom. Jelena se potresla kada je Divna prokomentarisala nehigijenu njenog "partnera" Čupe Kalača. "Mene zanima kako ti uđeš tolika u bure da se okupaš?!", odgovorila je Jelena.

2. Vajs i Jelena se polivali kafom Nakon što je Jelena Golubović počastila Vajsa sočnom psovkom, on je sav besan uzeo šolju kafe i polio je. Međutim, ni rediteljka nije sedela skrštenih ruku, pa je jedva dočekala da mu uzvrati šoljom vode. Iako su mnogi pomislili da će doći do fizičkog kontakta jer je Vajs na ivici živaca, sve se svelo na verbalne uvrede koje su njih dvoje upućivali jedno drugom. Rediteljka nije štedela reči da bi repera što više ponizila i uvredila, jer smatra da je on svakodnevno ogovara i tračari i da je loš primer za muški rod, te da je isfrustriran i iskompleksiran.

http://www.youtube.com/watch?v=915hnVWzjEc
3. Tuča Mikija Đuričića i Marka Vanile
http://www.youtube.com/watch?v=gOu3rlKwkoc
4. Svađa Lepog Mića i Crnog

5. Sočne psovke Danimira Vajsa i Čupe Kalača Čupo Kalač i Danimir Vanila uputili su salvu uvrediljivih psovki jedan drugom zbog optužio da je Čupo ukrao reperov CD. "Jesi pi.kica. Na..saš mi se ku.ca ko zec kelerabe. Jajce jedno! Ne smeš da se prihvatiš muškog posla", poceo je Vajs."Hajde, izvadi tu ku..inu, vadi ga, budi muško, majmune šareni, glupi. Bežiš ko ku.ton od muških poslova. Za tebe sam kompozitor, maneken, pevac", uzvratio je Čupo.

http://www.youtube.com/watch?v=uPtWM_jRrAI
6. Napad Lepog Miće na Jelenu Golubović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track