FARMA UŽIVO 18. DAN Sara: Rođendan mi je 13. oktobra, na Svetog Nikolu!

Lapsus

FARMA UŽIVO 18. DAN Sara: Rođendan mi je 13. oktobra, na Svetog Nikolu!

Stars -
Sara Trajković ne zna kada se slavi najveća slava kod Srba

Edin Škorić i Igor Starović, koji spremaju su predstavu "Sumnjimo lice", moraju da menjaju scenario jer se Zadruzi ne sviđaju pojedina rešenja koja su reditelji osmislili. Pesma "Pare, pare" nije primerena jer se izvodi u narodnoj nošnji, kao i to da žene glume muškarce, a muškarci žene.

"Da li mislite da je primereno pevati pesmu "Pare, pare" u narodnoj nošnji i da li je primereno da muškarci glume žene, a žene muškarce u narodnoj nošnji", pisalo je u pismu Zadruge.

"Šta god smo smislili, bolje da su poslali pismo i šta može, to vam je zadatak. Kreativnost nula, odsekli su nam krila, gurnuli u provaliju i sad da letimo. Ali ako oni kažu da su neprimerno i promenićemo. Nije nam želja da sprdamo narodnu nošnju. Ne mislim da smo nekoga uvredili", rekao je Edin.

"Nije stvar da veličamo pare. Nije nam želja da sprdamo narodnu nošnju", potvrdio je Igor.

"Druga je reč kada za menjanje uloga ima opravdanog razloga kao Neki to vole vruće, ovde nema opravdan razlog", pokušala je da objasni razlog jelena Golubović da je Zadruga u pravu.

Dok su jedni smatrali da je ugušena umetnička sloboda, drugi su podržali da je reč o skrnavljenju narodne nošnje. "Nemamo umetničku slobodu", zaključila je gazdarica. "Ovo nije dens festival. Ovo nema veze sa narodnom nošnjim", rekao je Lepi Mića.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

17.40 Farmeri su ručali, ali ni to nije prošlo mirno. Vajs je napao Zuzi Zu da ona potencira da sve blati i to baš kad je "lajv" odnosno uživo prenos. "Ti si bre ovde najnamazanija. Lepo sam ja rekao.", pričao je Vajs, dok se Zuzi branila da ona ni ne zna kad je lajv. "Nemoj više da me uzimaš u usta i govoriš da ne radim svoj posao. Otkači me se više.", rekao je Vajs.

16.00 - Zadruga je poslala pismo u kojem im je predložila porodični sastanak u kojem farmeri treba da iskreno kažu kako su ove nedelje zadovoljni organizacijom i gazdaricom. Većina ukućana je zadovoljni sa gazdaricom. Mića je rekao da je ova situacija na farmi pravi cirkus, "Mi se ništa ne dogovarama, a ništa nije u redu", rekao je Mića. Jelena Golubović je rekla da će predstava biti lakrdija jer su Ivan i Edin amateri.

14.30 - Suzana Perović, Vanja Mijatović, Ivan Marinković i Sara Trajanović ležali su na krevetima i razgovarali o hrani i svojim rođendanima.

Sara Trajanović koja je rekla da će ona proslaviti rođendan na Farmi, ako ostane do tada. "Meni je rođendan 13. oktobra, na Svetog Nikolu".

14.20 - Jelena Golubović ne prestaje da priča o scenariju i ide od jednog do drugog farmera i priča o predstavi, što ostali učesnici rijalitija ne mogu da više trpe.

"Izađi na scenu i vikni ovo je moja predstava i izvadi s.su", nije mogao da se suzdrži Lepi Mića i posavetovao Jelenu.

14.00 - "Ako ne daš teks Jeleni svi ukućani će da polude", zamolila je gazdarica Igora da Jeleni da scenario. "Odbijam sve zadatke da uradim", rekao je Igor, a Jelena je odlučila da sama napiše scenario.

13.50 - Jelena Golubović i danas mnogim farmerima ide na živce svojom galamom i pričom. Rediteljka je od gazdarice Jelene zatražila da dobije tekst scenarija koju su pripremili Igor i Edin, kako bi uspela da spremi predstavu na vreme.

"Nemamo teks. Nije napisan. Posle ručka ćemo ja i Igor da pišemo novi scenario. Ne treba nam sufler, jer ne radimo brodvejsku predstavu. Ti si samo kritičar", rekao je Edin kada je Jelena tražila od njega tekst. "Ja sam jedini profesionalac. Hoću da to bude duhovito", rekla je Jelena.

"Luda je, dosadna je. Ona ne ludi glumimo. Polako samo. Glupo je da joj tereš inat", pokušala je da smiri Edina Romana.

"Na svaku si je branila", rekao je Edin Romani.

Za to vreme u kuhinji Mis Svetlana i Zorica Marković su pričali o Golubovićki."Doručkovala je, jela žito, šta još hoće", rekla je Mis Svetlana. "Ako ne žastim na kapiju zbog budale. Uništila mi je živce, šta se dere, koju p..ku", rekla je Zorica.

12.00 - Celo jutro Igor i Edin pričaju o scenariju i o tome da nije fer što je Zadruga zaključila da njihov scenario nije dobar.

"Imali smo ideju da prikažemo nešto drugo gledaocima, nešto više. A zadnja namera nam je bila da nekoga uvredimo. Ima još jedna opcija, a to je da glasamo ko je za to da ja i Igor ne radimo predstavu i neka se javi ko hoće. Nisam sujetan", dao je predlog Edin, ali se Igor nije složio, jer do sada se niko nije javio da hoće da radi scenario, a ima još samo jedan dan.

"Ne bi bilo fer ni prema farmerima", rekao je Igor.

10.00 - Igor Starović i jutros, dok je spremao zajedno džem sa Mikijem, nastavio je da se žali što Zadruga nije zadovoljna scenariom.

"Pusti ljude da odrade do kraja, pa onda reci da li valja ili ne valja. To je kao na pola ručka da prekineš i da glasaš", rekao je Igor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track