Najnovije vesti

CELO JUTRO KARLEUŠA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA VODI RAT: Kakva je OVO poruka koju JK šalje javnosti?! ŠOKIRALA BRUTALNOŠĆU! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

NA KOGA MAČEM?

CELO JUTRO KARLEUŠA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA VODI RAT: Kakva je OVO poruka koju JK šalje javnosti?! ŠOKIRALA BRUTALNOŠĆU! (VIDEO)

JK afera

Porno skandal Jelene Karleuše i eksplicitne fotografije koje je slala Ognjenu Vranješu, bosanskom fudbaleru, nedeljama drmaju region, a pevačica se na svoj način obračunava sa novinarima. 

foto: Instagram screenshot

Naime, budući da joj je omiljena druševena mreža Tviter isljučena, folk diva koristi Instagram da se obrati fanovima. Poslednja objava iznenadila je mnoge, budući da je pored videa kako paparaci pokušavaju da je uslikaju dok ulazi u studio Granda, gde je dolazila zbog snimanja Zvezda Granda, postavila "mač". 

 

Da li je diva htela da poruči svojim fanovima i pratiocima da je sedma slila "razapinje" ili da će se veoma žestoko obačunati sa njom, ostaje nejasno. 

 

JK je za veoma kratko vreme dobila veliki broj komentara, a veći deo je podržava i poručuje da izdriži i da će iz svaga izaći jaka. 

 

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić/Zorana Jevtić/Printscreen/Instagram

 

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...