KARLEUŠA SPREMA SUROVU OSVETU VRANJEŠU: Bosanski fudbaler pretio da će pevačici uništiti porodicu, a JK ne planira da se SMIRI dok ne uradi OVO!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

NOVI KORAK

KARLEUŠA SPREMA SUROVU OSVETU VRANJEŠU: Bosanski fudbaler pretio da će pevačici uništiti porodicu, a JK ne planira da se SMIRI dok ne uradi OVO!

JK afera -

Jelena Karleuša sprema osvetu za fudbalera Ognjena Vranješa, a svi su se pitali o čemu je reč.

Poznata pevačica u žiži je javnosti zbog porno afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, a skandal iz dana u dan poprima sve veće razmere. Ono što je sledeći korak JK je krivična prijava protiv bosanskog fudbalera, kako piše "Svet".

foto: Printscreen/Instagram

Karleuša je naime zbog stresa koji je tokom cele afere pretrpela rešila da protiv Vranješa podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi sa pevačicom, ali i plasirao fotografije za koje je tvrdio da ih je JK slala.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

"Jelena nije najbolje, neispavana je i anksiozna, ali ono što je najvažnije je da je porodica i dalje na okupu. Od razvoda nema ništa. Mi koji poznajemo Jelenu, znamo da joj je Vranješ mesecima pretio da će joj uništiti brak, i sada je krenuo u ofanzivu sa namerom da to i uradi, ali mu nije uspelo, tako da ona ne očekuje da će se on smiriti ni u budućnosti", ispričao je izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track